Penzionisani general za NY Times
80
Wesley Clark: Okrenuli smo leđa svojoj rukotvorini
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je za Dayton 2, vrijeme je da stranci zavrnu usi lokalnim serifima, ubace ih u istu sobu, zakljucaju i izgube kljuc dok se ne dogovore, bas kao sto su uradili prilikom Daytona 1.
@Srbin i ovi sto stavljaju linkove: Vi ste 1999 izgubili rat od NATO-a. Danas takodje gubite sve vise Kosovo, gotovo da ste odustali od njega. Albanski lobiji sve rade na tome, a zahvaljujuci ponajvise albancima vi Srbi ste u ocima Amerikanca negativci kao i vasa pravoslavna braca Rusi. Vi jeste negativci, CIA je procijenila da su Srbi 97% zlocina pocinili na prostoru bivse Jugoslavije. Dakle vise je nego jasno da vi ste genocidan narod. No u svakoj nesreci ima i malo srece a to je ogromna bela kuga koja vam svake godine smanji populaciju izmedju 35.000 i 40.000 stanovnika. To su ipak 3 ili 4 Srebrenice koje ste napravili i to godisnje! Dakle nema rata, nema pucanja, a ipak nestajete. To je ono Boze pravde kao vasa himna, stize vas Bozija pravda pa ti mozes biti i pravoslavac i ateista sta god ali Bozija kazna je takva. Mislili ste ocistiti Jugoslaviju od ne Srba. Sada se Srbija od Srba belom kugom cisti.
ne zan šta se javljaju ovi iz Republike Mrske.. nego da li su srbi znali kako se nekada zvao Beograd? pa evo: Dar Ul Džihad (Kuća rata), tako se nekada zvao Beograd, zaboravili ste očigledno da ste nastali od TURAKA. I za kraj u Beogradu je nekada bilo ravno 200 džamija, sada ima samo jedna, a i tu hoće da smaknu. Neka, smaknu, smaknut će njih AVALA........
Boli briga svijet za tu rupu vako da kazem. Imaju oni svoje brige. Da je nafte u BiH tu bi davno harala USA i zapad! Nema tu nista osim balvana i kamenja! Rupa od vaikada i ostat ce za vaik rupa!
Živimo u današnjost za budućnost, a danas je ustvari najveći svjetski problem bosanski islanski terorizam a ne RS. pa i juče u Sarajevu se vidjelo da nema zajedničkog života!!! Penzionisani senilni ratni zločinac hoće da zaradi koji dolar na jeftinoj propagandi da bi opravdao zločinački NATO, ne želi taj nikakvu istinu!!!
MI BOSANSKI PRAVOSLAVCI SMO POSRBIJANCI, DOMAĆI KVISLINZI. JEDNOM REČJU BEDA.
Shvatili su skoro pa svi šta su Srbi. Nadolaze polako. \'LAŽEMO KREATIVNO DA SAKRIJEMO NAŠU BEDU\'
ja sam Srbin musliman i najviše volim klat pravoslavnu krstašku krmad Srbe krstaše !
drzi se ti tvojih boba....
ja klikam ko nenormalan dok ima boba, sve dislajkujem ko god kaze protiv srba, kad nestane boba i ne citam dalje, da se ne sekiram, restartujem kompjuter i onda nanovo rafalno dislajkovanje....tako da restartujem i po 40 puta na dan kompjuter.... :(
KO DA VAM VISE VJERUJE,PAI PTICE NA GRANI ZNAJU DA SAMO LAZETE BOSANSKI I HERCEGOVACKI NAROD GODINAMA,I NOSITE SVE STO JE VRIJEDNO IZ SIROMASNIH ZEMALJA.
Gdje sam ja rekao molim te da sam protiv ekavice. Niti sam protiv nje niti protiv cirilice. Samo sam rekao na koju osobu sa istim nickom mislim. Protiv takvih primitivaca sam, taj sto je pisao gore na ekavici.
A jedan dio ekavice je otiso u Hrvatsku. Ali oni se stide reci da poticu iz Bosne.
Nije lijepo da si protiv ekavice jer mi smo u Bosni prvi poceli sa njom. Kasnije kako su se ljudi selili tamo vamo i ekavica se odselila za Srbiju. Tako da nije samo Bosna nasa vec i Srbija. Tog su bili svjesni i Austrougari pa si poceli djeliti nas po religijama.
baba ambasadorka koju niko od ovih neupucenihb komentatora i ne pominje uzela je lijepih para u sarajevu a tek jednom upet godina objavi neki clanak pun suplih fraza
Ovom na ekavici :) ali eto mozes se i ti tu naci ako hoces.
samo preko Drine-NEMA DRUGE!To je jedino rijesenje za BiH,Balkan i Europu