BiH u bezizlaznoj političkoj krizi
0
Weber: Merkel neće doći u BiH jer za to nema osnove
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i bog je od nas digao ruke
Hoče da kaže u BiH samo rat do istrebljenja može riješit političku situaciju
Europa sama prolazi fazu krize i sko9rašnjeg nestanka.Zaglibili u Bugarskoj Rumunjskoj i Grčkoj.Grčka živi od pomoči Europe i polako propada ko Homerova Troja.Kriza hvata i Njemce koji svoju marku žrtvovali za eure.
Ovo je DOdik dobio bitku svaka cast Dodik pobjedio si nas , ali imas pravo Bosnjake Evrpoa nije nikad ni voljela, Ovim se kaznjavaju kooperativni a nagradjuje destruktivni, SVAKA CAST DODIK pravi si LIDER
Bravo Angela ! P O S E R I SE NA B I H ! FREE SRPSKA
Zna g-dja M. da su fašisti iz Srbije i Hrvatske i njihovi trabanti u BiH nosioci svih problema ove države. Kada bi se rješili problemi sa susjedima, tvrdoglave Bošnjake je lako urazumiti.
Oni su krivi? Oni su krivi sto se mi ne mozemo dogovoriti? Oni su krivi sto kod nas vlada korupcija i kratkovidnost politicara? Oni su krivi sto su nacionalisti jos uvijek glasniji od progresivnih strujanja? Sorry, ali dosta mi je vise svaljivanja krivice na neke trece... KRIVI SMO MI! Ili nasa vlada, ali vlada stoji i biva birana od strane naroda - ergo, krivi smo mi! @Zaboravljate Ne razumijem tvoje argumente. Od cega nas treba to Holandija danas cuvati? Od nas samih? Uostalom, Dayton je djelo Washingtona a ne EU, ako vec zelis diskutovati o \"krivcima\". A o nacinu na koji se USA \"stiti\" ne zelim diskutovati. Ona stiti u najvecu ruku svoje resorse, a ne sigurnost. Mijesaju se uvijek tamo gdje ima nafte. Ako smatras da je USA i dalje \"veliki brat\", propustio si par zadnjih decenija. Samo interes regira svugdje. A mi nazalost nemamo naftu. Ali imamo zato nesposobnjakovica za eksportirat...
Po sata a niko nece!? Nije lose vama tamo, samo kukate bez veze.
Zaboravljas da je Dayton potpisan pod moranjem. Aliji su te iste jake zapadne zemlje jasno dale do znanja da ako ne zaustavi ofanzivu ARBiH koja je data bila u jeku i gdje je bilo pitanje dana kada ce se komplet BiH teritorija osloboditi, snage ARBiH biti takodjer na udaru NATO-a. Srbi su takodjer prihvatili da potpisu Dayon zato sto su znali da bi ga popusili da nisu, bilo bi pitanje dana kada bi RS bio komplet zbrisan sa svih mapa. Dakle, za stanje koje je sada, kriva je upravo ta Njemacka i ostale jake zapadne zemlje ! Krivi su sto nas nisu pustili kao Hrvatsku da se sami oslobodimo ! Da jesu, sada bi imali zemlju bez entiteta i bez plodnog terena za politicare nacionaliste koje sada imamo na vlasti i BiH bi sasvim sigurno sada skupa sa Hrvatskom kucala na vrata EU
Hoce li ko garanciju za USA ili Kanadu?
Poslije svakih izbora isto, u pojedninim zupanijama(gdje dolazi do hrvatsko-bosanjackog mjesanja) formiranje vlasti traje do novih izbora, a sve kave i dogovore placaju gradjani BIH ..Srednjobosanska i Hercegovacko-neretvanska zupanija nemaju Vladu! Kako rijesiti krizu i uspostaviti vlast? Pa jednostavno Srednjobosansku zupaniju podjeliti na dva dijela zapadni bosnjacki (Travnik) i istocni hrvatski (Vitez). U Travniku SDA uspostavlja vlast a u Vitezu HDZ i eto Vlade!!!! Na redu je Hercegovacko- neretvanski i tu ima izlaza ... Konjic i Jablanicu izdvojiti u novu zupaniju koja bi se zvala Sjevernohercegovacka i tu SDA dolazi na vlast,a ostatak HZNŽ preuzima HDZ! Najjace je da bi u oba slucaja SDP dozivio najveci poraz!
MA NEK DODJE DA MI GA ISPUSI
da slusa price \"dok se tri naroda ne dogovore\"....ma koliko bilo lose do proslih izbora oni su nas vratili u 95 pobjedom reketasa
Naravno da neće ni preko mašica dotaknuti reketaše iz SDP-a, pljačkaše i atentatore iz Lojanovića ili crnokošuljaše iz Hrvatske stranke pripalica. Pa ona se čitav ćivot bori protiv reketa, korupcije i nepotizma (SDP), pljačke i terorizma (Lojanovići) i neofašizma (HSP). P.S.: Hvala malim đogama & bakirima & šagoljima sa gebelsovskog www.islamabad-x.com što su opet uveli praksu brisanja komentara koji njima i njihovom voždu Zlajogluu nisu po volji!
pa nece ni proci kroz BiH :-(((
Šta će ovdje kukala joj majka,...ovdje se ni kriza nije primila..da ponese pelcer uveno bi u avionu.
Od nekadasnje RBiH danas su ostala 3 grada 3 univerziteta :-) kompaktna teritorija a imamo i nesto autoputa, pa nije to ni tako malo he he he he SDA hvala tiiiiiii Ne zeli Merkelova kao ozbiljan politicar da se ponizava i da poklanja paznju ovoj smijuriji od zemlje cija su temeljna obiljezja mito, korupcija i nepotizam.