Komentari (474)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHHAHAHAHh hajde mile s nama veceraaaati vecerajte mene ne cekajte HAHAHAHAHAHH
djikan ko djikan samo laze... cuj zvali ga na bal hahahaha
umri dodo da ti mezar vidim.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Konačno da neko stane u kraj ovom traktordžiji iz Laktaša. Šta je sve do sada uradio već odavno je trebao guliti teške robije a on se i dalje nalazi na funkciji i ne prestaje sa svojim kabadahijskim ponašanjem. U Titino doba bi za svoju najblažu izrečenu psovku tucao kamen na golom otoku barem 30-ak godina. Ova država je dno dna. Raj za kriminalce i seljadiju.
Mile shvati više da si u odnosima sa SDA prošao isti put ko Osama bin LAden, samo ćeš za razliku od njega brže bezbolno i blagovremeno po američke nacionalne interese biti likvidiran ! A Srbi će biti tvoji ekzekutori. Koji, e to neću da ti kažem, a nema ih mali broj.
https://www.youtube.com/watch?v=RDneXVAzMcs
Usput i sankcije RS-u, sta fali,
Ovo je protivno dejtonskom sporazumu.Uvodi sankcije i ostaloj bagri na vlasti.Inace ide referendum.
Provincija republika srpska hahahahah ahahahahahah provincija laktaši ahhahahahaha Country BosniaAndHerzegovina :D
U roku sedmicu dana, EU ce samo poslusati komandu iz Vasingtona i oni ce se pridruziti sankcijama. A ako ovaj sa svojom strankom jos bude izglasan na sljedecim izborima, to znaci da neko na crnoj listi Amerike je vladar entiteta unutar Evrope..... i vec znamo kako takvi zavrse. Opet Srbi sami sebe u nogu pucaju sa svojim glupostima.
pa sta je bre ovo sad?
nista posebno, poslednji trzaji bivse tj odlazece administracije..eto Mileta do kraja Marta sa Trampom u beloj kuci
@ChatNickKG sacekaj dok mu Melanija objasni ko su Srbi :)))
ma mediji su propast ziva, hrane narod mrznjom, glupostima, politicari profitiraju samo a mi gubimo, jos nam je zabavno to, niko ne rjezava zivotna pitanja ljudi...sramota, bruka i fuj
Dodik Al Kaida... haha... nemoze nam niko nista jaci smo od sudbine... haha
Svaka ptica svome ja tu leti.
Ebo VAS vise i DODIK I BAKIR I COVIC I SVI REDOM, puna nam je kapa vijesti o njima, glavna tema danas sankcija Dodiku pa zaboli nas ta informacija, zatucate narod glupostima, zivimo na rubu propasti, LJUDI NEMAJU VODE, STRUJE, GRIJANJA, HRANE, TOPLE ODJECE, a nama glavna informacija dal ce dodik gdje ic i sta je radio, jebe nam se za to vise hocemo BOLJI ZIVOT
Zanima nas ova vijest svakako.
sudeci po broju komentara nazalost nisi upravu
Sto je najgore po njega jeste da ce se mnoge drzave prikljuciti da bi imali dobre odnose sa Amerikom a EU je slijedeca. Kad ga izoluju slijedi sudjenje na kojem nece imati nikakve pomoci i svi ce bjezati od njega kako ne bi bili povezani sa njegovim kriminalom.
Zapade Dodik na istu listu ko i vehabije...
Konacno neka reakcija
Pita Srbin iz rs-a Bošnjaka,koji životu u blizini: "Zašto vi Bošnjaci, kada vas neko pita odakle ste spominjete samo Bosnu, a izostavljate rs ?" Na to će Bošnjak: "Evo ovako ! Imam ja jednog jarana koji radi u vodovodu i kanalizaciji. Kad god ga neko pita gdje radi on kaže u voddi"
Sta ga boli dupe za zabranu putovanja u SAD, i zamrzavanje imovine (njegove) tamo.... U ostalom pederjo zvani Obama kome je dosta gutanja Putinove s.erme odlazi, kao i njihova politika... NO, sve bi to vilo bitno/ne bitno da vi balije niste toliko jbno glupi da mi je nekad i zao..posto imate smesan akcenat
@Čaša ajaoj gle ga glupi bosanac... dadada upravi si bush znaci bush LOL tuga...