Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte misliti da nećete odvesti Srbiju u pakao a Srpskii narod možda u nestanak, jer Srpski narod ne može da se odbrani ako bude rat ovdje...
Rs nema vojsku,a samim tim ni drzavu...
Sto rekao Mekta..Tesko srbima ako ih ti Vo-line budis branio...kao one srbe si branio na Kosovu!
Medjede mrs sa Drine...hocu reci sa Vrbasa!
Hahhaha...vidi ove spodobe...ne smije na Kosovo...pa moze kenjati po Bosni i Hercegovini...1ebes...drzavu kojoj je ministar odnrane ne sposovan za vojsku! Medjede da si ista valjao bivsa JNA bi te primila pa makar da nosas manjerke i kutlace ili da radis u pozadini na farmi svinja!
Zabraniti dolazak i ulazak u drzavu onima koji ne postuju zakon iste. Mene bi bilo sramota da mi dodje neko na takav "dogadjaj" ko nema blage veze o ratu i vojsci,a nije ni sluzio vojni rok... A da ne pricam ko mu nuze zigu!!!
Šuti ni jedne,.ičko smrdljiva. Majmune da mi te je negdje da te prevaspitam.
RS su stvorili Amerikanci !!!! Ostali samo podpisali da se slazu..
Srbi (normalni), jeli Vas sramota ovih tariguza koji Vas predstavljaju po svijetu 😂😂
E dvorska ludo. Serem ti se na izjavu
Slijedeca vijest,,,,Vucic pomilovo Milorada Ulemeka Legiju.........isti ce odsluziti kaznu u RS,,,,,obucavajuci Dodikovu vojsku.
Popišam se i na vas,i na vašu vojsku! Gdje ste ratovali protiv žena i djece,tu ste i pobijedili...a gdje vam se suprotstavila iole organizovana grupa ljudi,bježali ste . Mitomani koji slave zločince i zločine,nemaju šta tražiti u civilizovanom svijetu.
RS ima traktore njima vise i ne treba
Keru jadni , sta ti pričaš?Mamu vam j.... treba vas sve dobro naguziti i Katarina dok pameti ne dodjete
Trebao je naglasiti da srbi obavezno promijene ulje u traktorima jer dolazi veliko putovanje.
oj VUline srpski heroju koji ne zna repetirat puške
Opet članak o genocidu. Doduše sve što se objavi o Srbima miriše na genocid.