Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su Srbi iz Sarajeva protjerani, sigurno da bi mi nedostajali. Ali nisu. Otišli su sami, mirno, u dva maha. Prije rate i poslije rata. Lijepo rasprodali imovinu, poslušali Krajišnika i otišli sa lovom u bolji život. Iz Sarajeva na Pale, Lukavicu, Vlasenicu... svojom voljom. Zato mi ne nedostaju!
Ono kada te 4 god. izgladnjuju, bombarduju, ubijaju i ponizavaju i poslije 20 i kusur godina ti salju ovakve poruke. Sta covjek vise da kaze.
Lafe i ti si nepozeljan ne u sarajevu nego u citavoj BiH gdje god ima DZAMIJA i spominje se Allah
Vulin feldmaršal😂😂😂
Od kada je Kusturica najzasluzniji umjetnik Sarajeva?Nitko ga vise nigdje ne spominje, osim sto filmski strucnjaci isticu kako su ga nadahnutost i nadarenost, od preseljenja u Srbiju-napustile! Tko je ovaj lazac da daje izjave o Handkeu?Nije on nagradjen. U sta se mijesa i sa kojim pravom?Sarajlije bi trebale uputiti tuzbu Sudu za ljudska prava!Kakav je ovo primitivizam i arogancija?
Ovo je onaj sto je bio vojno nesposoban za ex drzavu. Sve receno
Lagano na koLena i svom dragom aci fanfareeee! Gremline! Guzna muho! Pozdrav i mahanje iz "Džamahirije"! Vlahahahahaaaa
Nisu Bonsjaci protjerali srbe vec Karadzic i Krajisnik koji su po Daytonu naredili srbima da odu stim sto ce sve redom zapaliti. Ni tokom rata a ni dan danas nije falilo jedno staklo bilo koje crkve. za razliku od dzamija sirom okupirane rs koje su obrisane sa zemlje.
I nije fAtva, već fEtva, bem te u usta glupa !!
BiH ima b aviona=0, b helikoptera=0, tenkova =par T55, vojnika spremnih da brane BiH= nepoznanica...itd. Neko ovde misli da su BiH gradjani opet spremni s prackama i puskicama na avione i tenkove. Nema vise te kriticne mase. Duznost drzave i njenih institucija je da gradjanima obezbijede sigurnost i sredstva za odbranu.
@simao21 kreni, pa saznaj istinu!
Šta će iko išta tebi dokazivati gremlinu?
Ovajje totalno zgulio s glave.
Priznajte genocid i dokazite da ima jos malo ljudstva u vama !
Osoba N.N. prije 2h 30m Gdje prestaje ljudska stvarnost tu pocinje srpstvo ....ljudska stvarnost prestaje u sarajevu u bosni?
Samo kad mu facu vidiš...sve ti je jasno
Hebem li ti mamicu, sta tebe libo racku i da jesmo, mamicu ti nataknem na spolovilo
Ministre Odbrane Srbije ( i ako imas više karakteristika majmuna) traži od Vlade Srbije da pohapsi slobdnošetajuće osuđene i optužene ratne zločince po Beogradu. Da te podsjetim da ih je preko 300. Jadna ste vi drzava u kojoj sve miriše na krv.