Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da si ga sam sebi popušio moj vuče,izađe onas stvar na nos
Nije lako ni sudijama, osuditi ove ratne monstrume !! Ne interesuje to više ni 1 Mudo iz Višegrada , Srebrenice .. Niti jedno mudo iz tog pakla,nije se osvetilo bar jednom živom,prljavom ratnom srbo -zlotvoru ??
jb majku ja bih ovog našao ne bi mi trebao nikakav sud i tako bi ga ostavio na životu samo da svaki dan proklinje što je živ
Svi ćete doći na red, prokleti genocidaši.
svi ce doci na red akobogda i inshallah bas svi !!!!
osam godina zatvora zbog višestrukog silovanja ženske osobe u Višegradu. ---------------------------------------- Samo osam? Kao da je ukrao sibicu. Zasto ga se ne likvidira kao u Americi?
TAKO TI JE TO KAD "LEGITIMNI" COVIC I DODIK BIRAJU KADROVE SUDA BIH.
Bogami skup sex, moj Vuče
To ti skup sex? Prvo u sexu ucestvuju dvoje, a ne jedno, a drugo ako ti je osam godina skupo, a ti mu mater, sestru i kcerku daj pa neka se "sexaju" sa Vukom?
Vuk Ratkovic. Koje ime i prezime u pm..
jebes ovakav sud,i toje pravda pisamse na te sudije,i onisu zlocinci,pitamse daje njihovu ko cerku silovo kolikobi osudili