Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbima, Hrvatima i Bošnjacima su dodik, čović i izetbegović (džaferovič) jedina šansa u kojoj mogu razmišljat da pobjegnu odavde, pa zašto ne bi za njih opet glasali.
Pomešće vas baja, do kraja!
Bio si na vlasti sta si napravio za ovu drzavu?Ma goni se u tpm......🦃jedan,a naravno i 🐂🐂🐂🐂,uz duzno izvinjenje zivotinjama.
Kažu, od 2 zla odaberi manje zlobno, a šta odabrati od 111 registrovanih političkih zlobnih stranaka !? Sve BiH političke stranke lažu, obmanjuju, varaju, potkupljuju, kradu, ucjenjuju i reketare, te igraju na kartu vjere, nacionalizma i značajnih ratnih zbivanja, tako je 20 i više godina unazad pred izbore, tako će biti i narednih 20 i više godina ... Izaći na izbore ili ne isto je, nikad boljih promjena
S tobom,,Savjet za promjene,,definitivno propada. Nedozreo. Sarovic ili Mehtic bi,,povukli,,. Ovaj je,,govedo,,.
Bosnjaci vole dodika, ako on ode sa politicke scene nemamo kome mater hebat svaki dan.
Vjerojatno je da nece biti gori od Laktaskog vepra ali je tesko unaprijed hvaliti kojeg jahali nisu
Imena i prezimena. Zoološki vrt
Zaradite pravi novac igrajući online strategiju. Brzo i lako do pravih para. Link za reg: http://www.marketglory.com/strategygame/lafomamone
Skinite tog Krmka imate cevape od mene
Guslar vs kamiondzija. Politiko, bas si nisko pala.
Čuj "žele vlast". Ja konto nako se kandiduju.