Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je...vam-ma...genocidnu
Kako ste paglu, ko vas slaga da postoji BT televizija u DK?? Hahahahahahahahhahahahahahaahhahahahhahahahahahhaha.
Pa Mujo mi smo istomišljenici!!!Svako sebi!!!Vi u vaš kanton i u Aziju ,a mi u Republici Srpskoj u EU!!Napokon razumnih i u vama)))) Svaka čahst)))
ovome jednome smeta bosnjacki tz. naciizam,radikalizam..sta da se radi ?to mozemo zahvaliti tvom narodu i sokcima...vjeruj na rijec nije medju nama prije 92-e bilo ni 0,5% ovoga sto sada cuci u 99% .. ovaj jedan preostali je cisto iz koristi...tako da mozete sa sigurnuscu reci da bosnjak 100 % mrzi i nece vise zaboraviti ..oni sto nekim slucajem zaborave ima koce ih posjetyiti na to...samo nikada vise necete brata, komsiju, kuma ili prijetelja imati u nama..eto da ti bude jasnije i nemoj se ibretiti da neznas razlog!!vama vase,nama nase !!i vraticemo onih 14% teritorije od sada pa do 100 godina.. samo ce prijedor ,visegrad zvornik srebrenica zepa biti bosnjacka zemlja ...banja luku vracajte rvatinama ..svakako je njihova .
\"...sisačko-moslavačka policija dostavila 6. septembra 2006. izvještaj o ratnom zločinu protiv civila. Zločine su, prema saznanjima, počinili pripadnici paravojnih formacija tzv. SAO Krajine, koji su prilikom povlačenja iz Dvora 8. augusta 1995. ubili bračni par i deset mentalno bolesnih osoba...\" Ne zna se ko je gluplji; dali ovi iz HR policije, koji misle da neko može poverovati u ovaj izveštaj, ili ovi iz SRB policije, koji misle da će stvarno pronaći počinioce.
MA GDJE BI TO BA \"RVATI\" RADILI MA NIJE ISTINA,ONI SU KULTURAN NAROD???????????????
Ove su trenirali zajedno sa Elvirom Koraćem. Trening im zapisan u genetici. Muslimansko-hvatski genozločinci koji se od Srba razlikuju tek po jednom zločinogenocidnom lancu, pa su sad katolici, sad muslimani. Ako imaju taj gen, izbace ih Srpstva.
jel ovo bratsvo tzv HB-RS :))))
Covicevi klali Dodikove, a sad jedan drugom ljube g.uzicu,bravo,aferim m afija Vlaska posla
Mora da svi pratite otrovnu FTV. Pa fašista skoro da i nije bilo na ovim prostorima. Fašisti-Talijani, Nacisti-Nijemci. Poznato je da su se Hrvati i Bošnjaci priključili nacizmu, a kasnije i srbi kad je Draža vidio da nema kud. Fašista nigdje, možda malo Slovenci. Eeee, nacionalizam je naš balkanski proizvod kojeg ćemo dugo njegovati zahvaljujući većini maloumnika svih boja. @Faca - kako reče jedan komentar - Pih! 400 000 radikalnih bošnjaka je samo u Sarajevu, pih...
Sta si ti mislio da zaboravimo sve i da se napijemo skupa. Ne ne nema naprijed dok to zadojeno u vama zivi. 20000 fasista sto se okupilo to je naprijed. Ma buraz mi cemo i u haljine za BiH, nema naprijed samo nazad svi skupa fasisto. Idi ti grcima pomagaj, vidis kako se sve vrati. Sad grcici se grce.
Čitaj malo komentare na SA_X-u pa vidi u kojem narodu je najviše mržnje, fašizma, nacionalizma i nacizma. Nadam se da nije cijela federacija takva, nego samo, što je već poznato, fašističko Sarajevo. Šta ste se povampirili, koji vam je? Pa svi smo krenuli naprijed samo vi bi još malo mržnje i rata. Stavite kukaste krstove na uniforme, ili obucite haljine i ratujte za \"braću\" u islamskim zemljama, pustite ostale narode na miru. Bilo je fašista sve vrste, ali vi ste najgore, čast izuzecima.
srbo-hrvati to su zlocinci oci su im krvave.. ne zna se samo ko je gori zlocinac,fasista i nacionalista?