Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok se ovako svi mi ne pocnemo ponasati nece ni biti cestite drzave! dok svi na cesti ne pocnemo jedan drugome misljenje da iskazujemo
iskazujemo mišljenja odavno jebemo sve živo ostalim vozačima,a i oni nama uzajamno je
NECASNI TUZIOCI I SUDIJE su glavni krivci sto su neobrazovani mafijasi preuzeli drzavu u svoje ruke. 10 posto uhljeba zivi na racun 90 posto naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi sudije stariji 2 dana od zakona
Svaka tebi čast majstore. Od srca
Vukan ućeruje nevadi ga ovim uhljebima
Treba policajce prijaviti za ne obavljanje duznosti , sto ne pozovu auto slep i odvezu pogresno parkirano auto.
Isto ovako radi i BURLE zvani MILE
Bravo ti si kralj a mi svi znamo da je ovo korumpirana Dodikova banda koja ne postuje zakon i ne radi za drzavu, samo za svoj privatni dzep.
Svaka cast samo se treba Pauk i odvuci ga zabrana zaustavljanja i parkiranja
Kadija opet ne pomače Volva :) Boli njih neka stvar za raju.
.bravo...ali osta bez para, ti si najkažnjavavaniji u bih
Mora da mu je sudija odrez’o neku kaznu...ja ovdjr ne vidim ni incidenta ni senzacije...policija napisala kaznu obojici i kraj. I kakve veze sudija i sud imaju s neporpisnim parkiranjem? Obicni prekrsaj koji se sankcionise novcano...jedino sto mnogo vise treba da se kaznjava a onda bi Vukan pricao o teroru policije.
Bravo, nije isto kazniti sudiju i običnog gradjanina. Pretpostaviti je da je sudija poznavalac pravnih regula što evidentno Bosić nije na svoju veliku profesionalnu sramotu.... misli, može mu se, hoće mu se... Gospodinu Vukanoviću nudim od srca, i razuma, participaciju kaznene takse.... po mom sudu, veoma mu je zaslužena.... (Mirza Filipović, Sarajevo)
Nije mi bas cestit ovaj Kadija Bosic...
Matori djikan
nije covjek izazvao incident, vec se bori za pravdu na svoj način. Tako i treba. sudije su umislile da su bogovi, a u stvari su korumpirani do srži
Mislim da Vukan ovde nije u pravu znak stoji, a pravilo vazi posle znaka. Dakle sudija se parkirao ispred znaka, sto znaci da uopste nije u prekrsaju.
treba 'vukana' I u sarajavu!