Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
90% ljudi ne vidi nista lose u tome. To je sasvim normalna stvar. Parkiraj gdje moze stat. Dzaba trosit pare na farbu i linije. Kraj price.
Zapamtite da je Vukanović gori od Dodika.
@BHbraniocBosman345 Da...Tebi kao ,,bh patrioti" je gori zato sto covjek normalno misli i misli svojom glavom.Nije kleptoman,politicki diletant i sl.
bravo vukane. ziv bio 100god 👌👌👌
Isto je u FBIH . E zbog toga ihvtreba skidati sa mandata
I sta sad
koji ste vi kraljevi,steta sto u federaciji nema ovakvih likova da natjeraju ovu nasu bagru da radi u korist građana
@fbUser1571172521 Pa ne mogu ni ovi da natjeraju ali bar rade posao ,,opozicije"Na narodu je da to prepozna.Vidis ja ne simpatisem ovog Stanivukovica.Mislim da je lafina.Ali mi je npr. Vukanovic sazrio za neku bitnu funkciju npr. premijer RS.I da sutra izadje na izbore ja bi mu ukazao povjerenje + bi mu pomogao na svaki nacin.
Svaka cast ovim ljudima sto svaki dan pokazuju da imaju muddda i svaki dan iznose cinjenice.
I na zalost napise se i zaboravi ...
Praviti civilizaciju i kulturu malo je teško kad iz šume izađeš, a posebno eto u slučaju Banja Luke gdje srušiš objekat od kulturnog, vjerskog i historijskog značaja. Tako vam i treba, niste bolje ni zaslužili, pod šator, presjednik pjeva hajmo po jelenka roknuti.