Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijagnozi n\"srbin\" izgleda nema lijeka. Mislim na ovog sto sebe proziva @profesor, i sto poziva na nekakav \"povratak..... Kao prvo sta se vi nesto pozivate na vjeru, kad vjernici niste apsolutno nikakvi. Drugo da ima ikakve logik u tome o cemu pises/te, Crnogorci su dokazali da sto se tice srba, vjera neigra nikakvu ulogu da bi se ostalo u zjednici s nekim narodom. Trece ne iznenadjuje me sto ste se i ovoga sjetili, kao eto neki razlog \"vjera\" za ono sve sto ste uradili, dosjetili ste se dosta toga pa i ovoga. Neznam samo kako vi mozete biti tako ubjedjeni da je pravoslavna vjera nekad bila zastupljena u BiH, kad sve istorijske cinjenice govore nesto sasvim drugo? I na kraju zapitajte sami sebe zar stvarno mislite da bi Bosnjaci mjenjali vjeru koju nisu htjeli mjenjat ni u najtezim trenutcima, a pogotovo preci na pravoslavlje za koji mi sada gledamo kao najlosiju vjeru, pogotovo zbog vas srba. Krenimo samo od vasih duhovnih vodja, izgledaju zapusteno i prljavo.
...braćo zabludjela...
Vracajte se svojim hriscanskim korjenima becao zabludjena. Mnogi od vas i znaju za za imena svojih pravoslavnih predaka...Podjite od prezimena ! Cemu mrznja , koji su mnogi okupatori vjesto usadili medju nas. Svi smo mi dalja rodbina ...Postoji li rjec \'\'rodbina\'\' u \'\'vasem\'\' jeziku ?
Tacno! To je pravi primer pametne osobe.Vuk Jeremic,sto pise slobodna Bosna. Shvatio covek ko su mu preci i da su u jedno odredjeno vreme bili primorani da prime islam, pa se covek vratio svojim korenima.BRAVO. Kamo srece da se svi ugledamo na njega. Moji su jedno vreme bili primorani da prihvate katolicizam pa sam se vratio PRAVOSLAVLJU!!!!! Procitajte malo vise knjiga!!!!
Izdajnicko smece iz SDA docekalo ministr zlocinacko agresorske Smrdije na Aerodromu Sarajevo kao najveca gnjida i jad. Pionir Federacije Mirsad Kebo buketom cvijeća dočekao Vuka Jermića Ministar vanjskih poslova Srbije Vuk Jeremić doputovao je u službenu posjetu Bosni i Hercegovini. Na sarajevskom aerodromu \"najdražeg gosta\" sa buketom cvijeća je dočekao pionir Federacije BiH Mirsad Kebo. Podsjetimo član Predsjedništva BiH Željko Komšić neće se sastati sa srbijanskim ministrom vanjskih poslova. Komšić smatra da je Jeremić u Bosnu i Hercegovinu trebao doći s Ilijom Jurišićem, pogotovo u vrijeme Božića. Bosnjacki ljigavci su najveca nasa stamota jesmo li se za ove ogavne ljigavce borili.Sramota me sto sam Bosnjak i ko nas prestavlja. Jad bez karaktera i dostojanstva,je dno dna ovakva gamad zasluzuuje prezir i gadenje.
Ovo je onaj manipulatorski lazovcic sto je izjavio da svrbija nikad nije narusila niciji integritet.:) hahahhahah
Da,da baš ću vjerovati slobodnoj Bosni :-)
Srpski ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić direktni je potomak jedne od najmoćnijih bošnjačkih, muslimanskih familija - Pozderac, piše \"Slobodna Bosna\", a prenoci \"Press\". Jeremić je čukununuk Murat-age Pozderca, vladara Cazinske krajine iz vremena kraja Otomanskog carstva, i praunuk Nurije Pozderca, potpredsednika Prvog zasedanja AVNOJ-a, koji je poginuo u bici na Sutjesci.Porodično stablo šefa diplomatije Vuka Jeremića u poslednjem broju detaljno analizira sarajevski nedeljnik \"Slobodna Bosna\". U tekstu koji se najavljuje preko cele naslovne strane, list piše o familiji Pozderac kao o \"bošnjačkim Kenedijevima\" i ministra Jeremića ubraja u najmoćnije članove ove familije u kojoj značajno mesto zauzima Hamdija Pozderac, bivši predsednik Predsedništva BiH i svojevremeno jedan od najviših funkcionera u SFRJ.
boki, potomku otpustanih turskih kmetova sto se ne raspitas ko je jeremic i ciji je on potomak.
Krajišnik kako li ti znaš njegovo porijeklo.Jeste Jeremić je baš često bošnjačko prezime :-) A i nivo \"pismenosti\" ti je na zavidnom nivou :-)
sta je srbadijo kopilad turska i otpusteni kmetovi turski. sta dizete ovog mocica jadnog do nebesa. pa nije valjda da neznate da je on potomak cazinski begova. iz grada gdje nikad u citavoj proslosti srbski vojnik krocijo nije niti kad hoce.
SVAKA CAST VUCE.TAKVI SE NE RADJAJU NI SVAKE DECENIJE !VELIKI SI DIPOLOAMATA.SVAKA RIJEC TI JE NA MJESTU.TVOJI SUPARNICI MORAJU DA SACEKAJU POLA GODIEN DA VIDE STA IH JE SNASLO OD TVOJIH RIJECI OD PRIJE.VREDI BITI SRBIN MA KOLIKO DA JE TO TESKO.POCATVOVANI SMO TAKVIM SAPLEMENIKOM.
Dodika sipelom: http://www.java.co.ba/igre/igrica.swf
Zaboravih da pozelim dobrodoslicu nasem ministru. Gospodine Jeremicu, zelim vam da se ugodno osjecate u Republici Srpskoj. Zivjela Republika Srpska, zivjela Srbija !!!
@ciko Bas vas plaho volimo, vise puta smo vam to pokazali. Zalosno je sto nasa ljubav prema vama nije shvacena...