Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino je jos od djeteta bolji. Klosar napaceni.
Umjesto da pusti djecaka da postigne kos, on mu bananu nalijepi. Kakav egoista i manijak vodi Srbiju.
serete ljudi, dijete zna da bi to bilo popustanje... ovako ce citav zivot pamtit vucicevu bananu
ko bi dobija vučića i dodika 2 na 2 a?
thug life
Šta će Kesić da mu radi...
hahah bravo toooo veliki srbine, uvijek ste moc pokazivali na slabijim...bravooo vojvodooo
kreten
svi ste vi "veliki vjernici na baterije" popisam vam se usta. haj sad cao!
Ovaj egomanijak i psihopata danas će sastančiti sa Dodikom i Čovićem, zna se zbog čega, a Klixu, Dnevnom Avazu i klošarima iz SDP-a, SBB-a i NS-e smeta koalicija DF SDA. Često se zezam na ovu temu, al kad malo bolje razmislim ovo je više žalosno.
kud si pos'o mali bre :)
Psihopata kao Srbi
Vucic los pogledajte mlo svoju drzavu
Air Vaginousti ! 🏀🏀🏀
Nema ovaj lik je na piku šta god da uradi neće valja ljudima. Da mu je dijele dalo kos bilo bi pa ni košarku ne znaš igrati. Nije toliko bitan lik da bi se trebalo pisati baš svaki korak o njemu
Kako će se na ovome mit izgraditi! "eeee, kako je naš presjednik igrao košarke, kako je igračima" banane" lijepio" ccccccc Dijete je to, čoveče!