Komentari (371)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir treba da izađe i jasno ponovi i ratom ćemo branit BIH.Pa to nema nikakve dileme, da li Vučić misli da nas zavarava njegova slatkorječivost? Nije destabilazija kada međed iz Laktaša svaki dan šalje najgore moguće poruke? Kada Tomo dođe u BIH pa priča o rušenju države.To je za Vučića ok.MamuVam stojimo i čekamo, neće vam se ponovit 90 te da mi po Marin Dvoru nosamo piseve i titine slike dok vi iz magacina JNA se naoružavate.Na vaša vrata će se sada pokucat
@olimpoaaurorino E vas i čekamo, prošli put nismo imali čime da uzvratimo ali ovaj put na svaku vašu granatu ćemo vratit stotinu.A mi danas imamo tenkova koliko smo imali pušaka 92....mrš u pickumaterinu
Pa imali ste 800 tenkova 91 pa ste popushili na svim bojistima od Slovenije do Kosova, imali ste i aviona i VBR'ova, topova na hiljade i mnogo vise ljudstva i sta bi na kraju? Tirani su uvijek gubili kroz historiju jedino dobiju etiketu barbara kao sto je vi nosite i jos se ponosite s'tim!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nemojte kenjat bezveze, gledao sam intervju i Bakir nije ništa pogrešno rekao, fataju ga za svaku riječ, izvuku je iz konteksta i onda ga razapinju mjesec dana, pa Dodik svaki dan sere bez prestanka i to nam je postalo normalno, naziva RS državom i nama je to ok, nemojte biti toliko glupi, ovo nije stvar Bakira kao ličnosti, nego mi volimo da trpimo udarce, ne do Bog da i mi nekog "pecnemo", odmah se svi dignu na noge, ko veli zar i vi znate pričat
Ma sve je ovdje jasno ko suza, i Vučićev napad i Baketova odbrana. Izbori i kod njih i kod nas. Međutim za razliku od Sebijinog intervjua, ovaj je što jest, jest, bio "besprijekoran", nikoga ne bi trebao uvrijediti osim ako baš ne izvuku stvari iz konteksta i čeka povod za svađu! Baš kao ubistvo srpskog svata 92 i atentat na Ferdinanda 14. Bez ta 2 događaja "sigurno ne bi bilo" ni prvog svj. rata a ni rata u BiH!
https://www.youtube.com/watch?v=ZNcc8yg5O1Y
Opasno su šiptari nagu:zili Srbiju da ne smiju pisnuti. Sav bijes istresaju na BiH.
PODRSKA BAKIRU!!!!!
PROĆI ĆE SVE, ALI DUŠA, OBRAZ I ONO ŠTO JE DOBRO OSTAJE ZAUVEK! poručio im je moda najveći sin srpskog naroda. Vučić nikako da veže kerove iz TANJUG-a, RTS, PINK-a i ostalih štampanih medija koji mu se motaju oko nogu!
PROĆI ĆE SVE, ALI DUŠA, OBRAZ I ONO ŠTO JE DOBRO OSTAJE ZAUVEK! poručio im je moda najveći sin srpskog naroda. Vučić nikako da veže kerove iz TANJUG-a, RTS, PINK-a i ostalih štampanih medija koji mu se motaju oko nogu!
Zbog cega je Vucic zabrinut Kosovo je drzava a to sto pojedinci zele to su njihovi licni stavovi. On zna da od tog nema nista da ce BiH priznat Kosovo. Ako su se zabrinuli radi presude to nije razlog da se vodi narod ka ratu. A sto se tice kosova na kosovu je pocelo i tamo je zavrsen rat.
Brine ga izetbegovic a nebrine ga preko 5000 grobnica u Bosni koje su oni napravili majku mu genocidnu
ujedinjenju*
Pozadina je jasna! Jos jedno monstruzno PONIZENJE Bosnjaka/Bosanaca, gradjana lojalniH Republici BH. Odluka veleizdajnicke mafijaske bande od Predsjednistav BH da ide na raport Vucicu je smisljena PSIHICKA AGRESIJA NA DIGNITET I DOSTOJANSTVO GRADJANA REPUBLIKE BH. Ujedno to je dokaz da sva tri clana Predsjednistva ( i njihove stranke) rade na rusenju Republike BH i treba ih pod hitno uihapsiti i procesuirati.
Mora da nam je stanje u drzavi izuzetno odlicno i da nemamo nikakvih problema, cim imamo vremena i prostora da se bavimo politikom i raspodjelom teritorija drugih drzava, stvarno nisam znao da smo tolika velesila cije se misljenje naseg milog predsjednika Bakira uvazava i pokrece burne reakcije.
TukreUTursku samo mu treba pasos jer je RS u Bosni i Hercegovini
TukreUTursku samo mu treba pasos jer je RS u Bosni i Hercegovini
Kosovo je vise drzava nego BiH al realno
Nek odjebu ovi samozvani "garanti" mirovnog sporazuma! Garant si mira u ime BH srba, Hrvatska u ime BH Hrvata i Bosna u ime RBiH. Treba da vežeš svoje kerove za koje si dao garanciju I da čuvaš mir. Zato je Srbija garant I ni za šta drugo. Izvadi žavljo nos iz Bosne dok nisi dobio po nosu!