Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito je volio sve ljude, ne mozes biti Tito sa izjavom 100 muslimana za jednog srbina ali nikako. Tvoja Jugoslavija zvala bi se Velika Srbija ;) !
@CrazyNorth Poražen srpski fašizam: 25.06.1991. - Slovenija, 25.06.1991. - Hrvatska, 08.09.1991. - Makedonija, 01.03.1992. - BiH, 03.06.2006. - Crna Gora, 17.02.2008. - Kosovo, xx.xx.xxxx. - Vojvodina..
@shomi1 Jeste,ali za dobrobit svih naroda u Jugoslaviji.Danas samo gledaju sebe i nikog vise.Valjda se ne isplati...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta god da trosi, brate prejako je. 😀
držiiii.... nosiiiii....bacaaa
@naVrbe, zasto ne odes u hercegovacko selo odakle ti je djedo i pradjedo, pa kad na tavanu njihove kuce nadjes kandilo zapitaj se iz kojeg si plemena ti? Samo poturica ima potrebu da mrzi, da si ciste krvi i pravi Turcin nebi mrzeo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto se lik ufurao
Albanija i Engleska bit ce zemlja Vucicevska? Mnogo je i pjanom za podnijet, a kamo li trijeznom.
Aco kakav loš trip ti uzimaš???
Ne uzima on trip nego njega trip nosiiiiiiiiiiiiiiii...
Sada ja razumijem sto oni gotive Fahru. Pa preko njega se odmah udruzujes sa Crnom Gorom, Albanijom i Kosovom. A ima i dovoljno bosnjackih ovaca koje su ga podrzale. Jos da nadje kakvog odanog suradnika na Hrvatsko-Slovenskoj granici i eto Velike Srbije, hocu reci eto Tita i nove Jugoslavije.
Kosovo više nikada neće biti u sastavu Srbije! Pa se ujedinjujte koliko god.
pa dajte popustite malo,nije on mislio na bukvalno ujedinjavanje on je mislio vjerovatno na ekonomsko ujedinjavanje a to nema nista lose.To bi svakome bilo od pomoci,mozda hrvati to ne vole jer oni samo govore o njihovom nestajanju ali ekonomska unija zasto ne
Bosna I srbija se moraju ekonomski spojiti pre ili kasnije svatite to,Ovaj Vucko je opasan,postavljen je da vlada i to me plasi.Ali mu se morati priznat da je trenutacno najaci vidja na jebenom balkanu.
Bošnjacima su uvijek bili bliži Srbi nego Hrvati. Do 1974 godine 75% tadašnjih muslimana izjašnjavalo se i osječalo srbima. U Bosni je popularniji Vučić nego i jedan nacionalistički vođa, mada je daleko najpopularnija Kolinda. Ona može biti balkanska kraljica, dok Vučić nikad neće biti balkanski kralj...
Nikad ti sastavit neces vise to sranje od drzave.
đe si Tito, nismo prepoznali, valjda zbog gubičurine!
Sve ce vas Marsal postrojiti "gore" prije nego propisate majcino mlijeko u paklu. Francek Aljo i Slobo su jos uvijek na rostilju partiju u paklu i dzehenemu.
Idi na kosova vucice ovde mozes jos koj dan mozes kako hoces ali ne dokle hoces
No, u Bosni su tri strane i nije se lako nositi s tim. Naravno da nije, ali ako svaka strana veže ili poubija svoje kerove mira i prosperiteta će biti. Dotle ima da se zna, Bošnjaci su apsolutno većina u BiH!
Može i Vučić, treba nam Šaban, a'l mu nekako ne vjerujem previše! Šabanu zafalilo metaka, Goli Otok mal i eto problema! A imali smo sve: škole, bolnice, Olimpijadu, odmarališta, fabrike kojima su upravljali radnici!...Imamo i sad: škole da se djeca nauče mrziti, ludnice (nedovoljnih kapaciteta), pokradene fabrike, bolnice koje ne liječe, kredite (u švicarcima), svakodnevna samoubistva onih koji ne vide svjetlo na kraju tunela...
Daj malo tog labela i meni...
Vučićuu, jel meth , kokain ili nešto novo, jače? Jel si tako mislio dok si ispijao 92. rakiju s Mladićem i ostalim genocidašima?
Neko ce ga roknuti 100% . Samo gura svom narodu prst u oko.