Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konkretan potez kako se pomaze narodu gledajte SDA bagro
Bakir našu djecu otjerao, pa im ide lagati po Luxemburgu.
Vucic pravi pare i sklapa prijateljstva s ozbiljnim bogatim ljydima u svijetu. Bake se grli sa radikalom Mulahusicem. Narod ga ne interesuje vec samo 25 begovski genetski SDA porodica. Bitno je da je njima dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Kod nas Fadil bi ti skrhao još 10% poreza od plate na prvo dijete
Trojka je na vlasti u kantonu nije sda, sto Konakovic ne predlozi u KS ovo
Kakve veze ima SDA s ovim? Jasno je da gurate SDA i gdje treba i ne treba ali nece vam uspjeti mrzitelji. Pa najviše djece imas u porodicama koje su uz SDA?
Čista laž i populizam
Ne kaže se džabe: "Laže k'o novinar" Slušao cijeli govor ,ali da stimuliše " ne čuvanje " to je potpisnik ovog teksta slagao. Rekao je u koliko dođe do trudnoće kod studenata da će im država pomoći da ne izgube godinu. Tačnije da mogu izaći kasnije na ispite i da time ništa ne gube.
Motivišite sve mlado I staro, neka se karaju, pojava bjele kuge..
Bio Bake kod nas u Džematu i pitam ja: šta kažete na to da nas godišnje hiljade mladih ljudi,familija napušta? Pa to nije baš tako kako novine prenose i nije ni ovdje toliko bolje za budućnost 🤢🤮☄ drugo pitanje nisu odobrili i ove SDA poglavice bi me najradije razapeli živog.
Plati vakcinice, plati za bebe. Konkretno
Rade srpkinje na tome, eno ih pun Dubai, pucaju ih svi na sve strane
Cuj odredit ce do kad se mora fakultet zavrsiti 🤦‍♀️ Pa zamisli da neko studira i zavrsi 3 godine i razboli se ili mu umru roditelji pa nema novca da nastavi odmah i dok ozdravi ili snadje se zeli da nastavi tamo gdje je stao kad ono sipak - presao godine. Propade dotadasnji trud, propade novac, propadose nade u svijetlu buducnost... Sta je s nekim ko zeli upisati studije u kasnijem zivotnom dobu? Ova uredba nema smisla! U normalnom svijetu covjek se moze skolovati dokle god je ziv!
Bravo Vučiću! Kad pokupe lovu, pravac EU.
Hoćemo da nam oporezujete prvo dijete. Ko dobije prvo dijete 10% poreza. Samim tim ekonomija Bosne će doživjeti skok.
Vučko nek se gu.e bez vađenja
Magogija, kolkiko Vucici ima djece?
komada 3, 2 sina, 1 cerka..zovu se Danilo, Vukan i Milica
meni ste donirali vakcinu. ja vama rado doniram spermu.
Evo te babo alija tako nezahvalnog!
Pogledajte sta rade u EU i radite isto jer svi vam bjeze u EU. Svi iz cjelog Balkana. Dzaba 5K km kad je fasizam i nacionalizam problem. To da srpkinje radzaju danas da bi slali djecu u rat za 20 godina.
Sta vam Sejdo uradi od drzave😂😂😂 ovo ako se bude zvalo drzava jos 5 godina ebite me😂
Znaci nista od podjele Bosne. Sad ide na quantitet pa ce za 20godina ponovo oko secesije dok se brojcano popune.