Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinuti mogucnost dvojnog drzavljanstva.. pa nek srbi i hrvati glasaju u svojoj zemlii.. a ko se izjasni kao bosanac pa bio on musliman,katolik ili pravoslavac ima pravo da mu se vazi glas Dosta vise da ljudi koji mrze bosnu opstruiraju njen napredak
Moša! Opet treba konsenzus! Ne bih te više zadržavao!
Zato sto koce nas normalne GRAĐANE BIH ..a ne pripadnike stranackih torova
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
pa sandžak je više pripadao bosni nego vama, to ste oteli 1912-13 po svoju vlast, dok je pod nama bio 450 godina. imamo histrijsko pravo ono isto koje ste vi trazili po krajinu i ostalim gradovima a tu ste jucer dosli iz vrleti crne gore i ko zna odakle sve.
Ako pod "nama" misliš na Osmansko carstvo onda si upravu :D
Slušaj njega " pod nama"!! Pod kojim bre vama!
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
u jednu ruku ga imas pravo Vucicu...
Samim potpisom Dejtonskog sporazuma priznali ste ucesce u ratu u BiH, a samim time dajete potvrdu da ste bili agresor na tudju teritoriju. Ako vi branite srbe u Bosni ovi brane muslimane u Srbiji. I sta je tu cudno Vucicu pa i ti si iz Bosne.
Na osnovu čega yebo ti mamu svoju? Astal ti astal nam!
Daytonski sporazum je SAMO mirovni sporazum koji je za cilj imao da se zaustavi rat, da se nesporazumi riješavaju olovkom a ne puškom. On ništa ne dokazuje! Entiteti su samo izmišljena razgraničenja koja ograničavaju ovlasti jednih ili drugih. Nisu nikakve "republike", "pokrajine" a još manje "države" ili bilo kakve oblasti u tom smislu kakve ih žele predstaviti iz RS ili Srbije neupućenoj svjetskoj javnosti obmanjujući ih stvarajući osnove za svoje secesionističke ciljeve.
Drzi nos u svom dvoristu!
a sjednice četnitetske vlade sa vladom Srbije, to je u interesu mira i stabilnosti... hebo li vam pas mater smrdljivu, ljigavu. znajući vašu narav i adete samo budala može u vama vjeru držati....
Pozadina odlaska Predsjednistava BH n raport Vucicu je jasna! Jos jedno monstruzno PONIZENJE Bosnjaka/Bosanaca, gradjana lojalniH Republici BH. Odluka veleizdajnicke mafijaske bande od Predsjednistav BH da ide na raport Vucicu je smisljena PSIHICKA AGRESIJA NA DIGNITET I DOSTOJANSTVO GRADJANA REPUBLIKE BH. Ujedno to je dokaz da sva tri clana Predsjednistva ( i njihove stranke) rade na rusenju Republike BH i treba ih pod hitno uihapsiti i procesuirati.
Pickuosti majmune, DALJE RUKE OD BOSNE ILI CEMO TE POSLATI U HAG GDJE TI JE I MJESTO, A OD SANDZAKA NAPRAVITI DVA PUTA VECU REPUBLIKU BOSNJACKU.
Sad ce presuda pa ces bit garant milojku..
A šta nas briga za Kosovom? Je li Bakiru preče i draže Kosovo ili BiH? Glumi većega Albanca od njih. To je unutrašnja stvar Srbije. Imamo mi dovoljno svojih briga i problema u Bosni da ih riješavamo. Šab me gabri za Kosovo.
@PIPUN3 potpisujem: Potpisnice Dejtonskog sporazuma su Republika Bosna i Hercegovina Republika Hrvatska SAVEZNA REPUBLIKA JUGOSLAVIJA (NE POSTOJI OD 2003) Podjeljena na Kosovo, Crnu Goru i Srbiju. Tako da su Kosovo i Crna Gora pored Srbije sada garant Dejtonskog sporazuma
Hebo ti garant mirovnog sporazuma mater! Čuj, Srbija garant nečeg? Ako ste garant mira u ime BH srba (jer tada RS nije bio relevantan), što onda ne osiguravaš taj mir i ne staviš Dodiku brnjicu da ne laje i ne proizvodi konflikte, hebo ti on mater! Može li tako o veliki, vrlo bitni garante mirovnog sporazuma. Mi u Bosni kao garant mirovnog sporazuma imamo riječ za to: Mrrršššš!
p.sarck- nemože Srbija biti garant mira ni po jednom međunarodnom pravu. Srbija je zainteresovana, agresorska strana. Ko misli da je drugačije neka se edukuje. Ovo sa Glasom Njemačke je takođe " priča" koju je naštimao TANJUG i naravno Srbe opet uvalio u veliku laž, a iza leđa se potura Memorandum 2, pod imenom Srbske deklaracije pandan Islamskoj deklaraciji. Providno ACO, jako providno, ako ne i jadno!
Srbija je garant mirovnog sporazuma u ime bosanskih Srba, to znači prije svega da u BiH nije bio građanski rat jednako kao što znači i da je Srbija timr preuzela ulogu strane u konfliktu. Nije Srbija neutralni garant mirovnog sporazuma nego jedna od strana tj učesnica! Prosto.
To je jedini razlog zašto je Miloševićev potpis na mirovnom sporazumu. Prosto, jedna je od strana. Jednako tako je i Bosna garant mirovnog sporazuma kao i Hrvatska. Prema tome ne treba nam patroniziranje ni Srbije ni Hrvatske.
Bakir nas samo ukopaje i pravi probleme gdje ih nema. Sad ce par mjeseci zastoj i BiH nece maknuti sa mrtve tacke. Da li nam je to trebalo?
Kako da ne četnićino koji izgovori 100 muslimana pobiti za 1 srbina. Misliš da mi to zaboravljamo pičkousni.
Kako ono ovog vlaha zovu preko drine...picousti ili kako vec vlah kome su omiljene igracke ratni avioni govori o miru.. Sve oslou k...