Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sa neprijateljem se razgovara,cak i cesce se to mora ciniti.
Auuuuuu...ovaj prso ko kokica.Soros!? EU!? WTF!!!??? Србија Русија не треба нам унија!!!
Za uzvrat ... Ima da igras zek zek dadule ...........................€€€€€€€€€€€
Je li i ovo prenio Tanjug? Nikada ni nisam, ali sad tek ne vjerujem ni u šta što dolazi iz Srbije.
C h e t o koji je uvijek dobrodosao kod Fahre Radoncica u Tornju, gdje je dobio i najvece ordenje (valjda sto je obilazio snajperska gnijezda oko Sarajeva s kojih su ubijani gradjani i paljen grad). Svoje lice pokazuje stalno, a nedavno je to bilo prilikom izjave Bakira kada su nas optuzili da smo zeljni novih klanja. Kao narod ne smijemo biti naivni i nasijedati na price ovih populista koji ratne zlocince promovisu u profesore i dodjeljuju im odlikovanja, a nama pricaju o miru i suzivotu.
Do jučer su ga navodili kao neprijatelja broj 1. E moj Vučiću, voliš Soroša isto kao što nikada prije nisi bio u Sarajevu. Vrati se u Pokeloptu.
zar im nije soros neprijatelj, odmah pored bakira, haradinaja i klintona??!
ko će koga nasamariti?