Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošalji mu Aco voz upomoć ako zatreba.... hahaha
Sikter vise Vucicu. Imas dosta smeca da pocistis ispred svojih vrata, mani se nasih mahala i avlija.
Gledaj ti pickousti svoju avliju.. Sikter vise i odjebite u 3 pm od BiH
Žvaljo i još par političara iz Srbije,manipulišu sa ovim našim BiH političarima iz RS.
Nije tačno, vi srbi ne znate stati dok vas ko ne zaustavi nemoj ti poštovati ustav srbije i ustavni sud pa ćeš vidjeti Šta je "sila"i sankcije mislili ste 90tih da ste tolika sila da je sve vaše al ste se mnogo zaletili zato pamet u glavu i ne petljaj se gdje ti nije mjesto
Ti bi doduku nagradu umjesto sankcija... pa ja
Puuuu bolesnici!
w.reibh.ba Postavite besplatan oglas za rentanje auta, kuce, kombija, apartmana i sve ostalo sto se moze rentati ili nuditi uslugu. reibh.ba
Kao da Zakomplicirati stvari srbija nikad nije zeljela??? Eto vam ga sad ...
-Bože, kakva licimjer.. On, Vučić ne zna što je ovome zadnji cilj? Pa da ga potsjetim, cilj je spriječiti rasap države BiH na kojoj Dodik javno udarnički radi, uz tananu , "sve po ladu da se ne poznadu" , srpsko-pravoslavnu podršku srbijanskog premijera koji funkcioniše zamajavanjem Bosanaca i lažnim miropomaženjem da se, reklo bi se, "Vlasi ne dosjete" da im se bliži kraj.
De jos ponovite isti clanak sta je malo komenara na proslom bilo
Ko te jebbbee piččkoussti?
Situacija je sama po sebi teska i komplikovana sa tendencijom daljnjeg usloznjavanja..
TI NAMJERNO POKUSAVAS PREBACIT NA NARODE BOSNJACI SRBI HRVATI A ZNAS DOBRO DA SU DEJTONSKI SPORAZUM POTPISALI MILOSEVIC TUDJMAN IZRTBEGOVIC PRESJEDNICI DRZAVA SRBIJE HRVATSKE I BIH: TAKO TVOJA PODRSKA DODIKU I BANDI OKO NJEGA SA TVOJE STRANE NIJE U REDU SRBI U BOSNI SU RAVNOPRAVAN NAROD I NEMAJU POTREBU ZA OTZEPLJENJEM OD BOSNE I KRAJ PRICE:
Pokusavam da se nateram da procitam ove komentare,al' ne ide...Otisli smo u tri 3,14cke materine,moj profesore.....
Moze li?
zar nije ovaj isti članak bio maloprije na klixu ili je ovo samo déjà vu.
ŽVALJO!!!!!!