Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo u sat vremena treći članak o ovom pizdoustom čethniku. Ako nisu vijesti o Đokoviću, onda su o Dodiku a ako nisu ni o Dodiku onda su o ovom ćori. Kakav ste vi portal???? Čiji ste vi portal??? Nisam ušao da čitam niti me zanima ovo sranje od članka ali ste postali naporni i dosadni..
@go77 Imaš Kurir, Imformer i ostala čethnička sranja, pa se tamo lažite i smrdujte a ovdje nećete...
prima pičkousta žirafa sve
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A gdje je to bakir dobro dosao??? Vucic se sastaje sa merkel i schmidtom a bakir sa eroganom i muslimanskim bratsvom.tko je ovdje izolovan
Sprema se mirni razlaz
Jeli Mile Baja sjedio u holu ili pred kabinetom AV1?
Good cop, bad cop
Karpatska govna!
Postrojavanjem i smotrom Bataljonske grupe lake pješadije (INF-L BNG), deklarisane jedinice Oružanih snaga (OS), u kasarni "Mika Bosnić" na Manjači je počela četverodnevna vježba zbog ocjenjivanja po NATO Konceptu operativnih sposobnosti.
Mijenjanje izbornog zakona zašto se zalažu hrvati znači i ukidanje rs a.
Koga boli uvo za to
Sumnjivo je ovo nesto, Vucic se ovih dana dobro naprima svakog, o cemu li se tu prica.. Znati historiju BiH i regiona u posl 100 godina je kljucno za tumacenje nedavnih dogadjaja. Sve ovo lici na 90e malo previse. Preporucio bi svima da naprave neki plan, sta raditi ako .. Necemo biti nespremni.
Bosnja pušing teski...
Jos kad bi iko razuman vjerovao u igre i igrice barona minhauzena tj Vucica
Jeste li primjetili pojacano prisustvo UZPovih botova koji pricaju o SDA botovima koji su ionako samo izmisljotina upravo tog propagandnog sistema plasirana među redove Bosnjackog svijeta u cilju razdjeljivanja samog Bosnjackog korpusa? Propagandna masinerija je upregla svu magarad koju ima na raspolaganju.
vucic instruira sve dodikove poteze. njihove akcije su toliko koordinarane da samo budala moze vjerovati da ga kao vucic potajno ruzi ili ignorise. vucic je sahista u moru politickih diletanata na balkanu. meni je jedino krivo sto je taj svoj potencijal usmjerio u srpski nacionalizam, a ne nesto od cega bi svi imali koristi.
Jel’ se Pichkousti oporavio od Kurtz-a?
i sta bi ovo trebalo da znaci, da se vucic odrekao dodika
evropa prvenstveno njemacka i austrija pomazu u stvaranju velike srbije jer ko fol ignorisuci dodika i nekaznjavajuci ga priznaju vucica kao vodju svih srba na balkanu a tako i veliku srbiju ali mecka zaigra pred svacija vrata jedan od preduslova za stvaranje neceg loseg je stvaranje velike srbije,velike hrvatske i madjarske neki misle da se istorija ponavlja ali nista od toga ide zid opet
Who is the BAJA ?