Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisnut nesmijete od Nato i Zapada, ti ces uskoro i priznati Kosovo, RS aBd ce sama sebe da ukine
100 "braće" za jednog srbina...he he ko ovom vjeruje
joj mile, pazi ovo pod 2 srbija poštuje dejton, a dejton veli odluka visokog predstavnika konačna i obavezujuća
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
https://www.youtube.com/watch?v=lrqebaBZWVo&t=416s sad sa jednog srbskog portala nasao ovaj youtube snimak vucic je karijeru zapoceo u sarajevu
hahaha, vučko ga primio u vojsci ....
Sad kad zakon proradi, budžet naše države Republike Srpske će se prepuniti.... Za klix i ostale portale spreman zahtjev za IP ovih 10 % lokalaca. Za bosnje baustelce dijasporce slijedi iznenadjenje na granici xexexe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ti nama Vučiću reci ono što njima nećeš reči.
Vučiću, Mile ima tebe da ga vodaš kao cuku i koristiš protiv Bosne. Čović ima Plenkovića. Nama Bosancima, Bošnjacima ostajemo mi sami sebi da krojimo kapu.Tako da sada za veliiiiike prijatelje imamo glavne države EU i naravno SAD, tuje i Turska od ovih koji " vide" i mnogo onih koji se nevide, a veoma mnogo pomažu. Svi oni znaju ko je pretrpio najveće žrtve i štete od agresora i sa Istoka i sa Zapada Balkana.
Ono “ali” pokazuje nastavak politike “srpskog sveta”
Sve dok ti dajes podršku RS ti ne skreces sa zamišljenog kursa "Velika Srbija"....
Kroz svu golgotu kroz koju su bošnjaci prošli odgovoran je tadašnji državni vrh Srbije.SAZ(srbska akademija zla) i izdajnićka JNA koja je oružje zbog kojeg su svi građani tadašnje države bili zaduženi 21milijardu $ dala samo srbima da poćine te zločine koje ti nikako da priznaš izgovoriš rijeći izvinjenja i da krenemo u bolju budućnost da nam omladina ne bježi.
Ma nosi prste sa Bosne, ideš u 3 pm ti i tvojipijuni
"Vučić otkrio koje tri stvari će reći rukovodstvu Republike Srpske" Uvijek savjetujes pogresne stvari. Mozda je krivica u tebi a ne ljudima koje okupljas. Kada ih okupis da im ovo saopstis mozes se predstavljati bratom, a dota sibre: https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/210042/biljana_srbljanovic_ima_poruku_za_vuchica_dodika_i_njegovu_opoziciju_negatori_genocida_su_jednako_krivi_koliko_i_karadzic_i_mladic_oni_stvaraju_uslove_da_se.html
On priča jedno, a napiše tekst šta će Vulin izjaviti , pa on kao gasi požar. Toliko puta viđeno da je postalo smiješno..
Ono, kada je nešto važno, onda ga klix ili Vučić dva puta ponove...svu težinu i sve ono kroz šta su oni prošli (2x)
Tri glavne tacke Vucica,1 dodo jedite govna i dalje,2 mi u Srbiji cemo jesti govna I 3 ugusicemo se i jedni i drugi u vlastitim govnima.
Neće vas šargan napasti ako ga ne dirate. Ako ga dirate, žestoko će odgovoriti.
A šta ako srpski narod u BiH zaključi da integritet BiH više nije dobar za njih (a sve je bliže tome zbog ovoga što OHR radi)? Kako s to manifestuje na tačku tri - UVIJEK uz srpski narod u BiH?
Sta klempo Vulin kaze tako ti mislis,a ti Vucicu U SVEDSKOJ PRLOBLEMI ZDRAO 😂😂😂😂
Reci im da ih srbija zove!!!
,Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno. -Laž je srpski državni interes. -Laž je u samom biću Srbina. -U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina. -Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…