Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Munira ubi pare
Vole srebrenicu a slazu stanove po sarajevu,nazalost samo puki interes
O gdje si ti preporod sdovski odavno te nije bilo,je li se skupilo sta od donacija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce munira dici jos jedan sprat kuce
Big like :D
Nije ovim i ovakvim ko njima nikad ni trebalo dozvolit ulazak na mezarluke
Meni Dodik stvarno lici na pecinskog covjeka a Vucica i njihove zvalje necu ni komentirat
Sve do nedavno lijepio plakate podrske Mladicu, te plakate da bulevar u Beogradu dobije ime po Ratku Mladicu.. Nevjerovatno. Ljudi ga iskamenovali i jasno mu dali do znanja da ga ne zele tu, a ono se opet k'o pašče dovuklo. SDA ''patriote'' i ''veliki muslimani'' opet za interes dozvoljavaju ismijavanje zrtvama.
Zasto ova Munira ili Hatidza ne pitaju ostale majke koje su izgubile svoje sinove da li one stvarno zele suradjivati sa cetnicima kao sto su Dodik ili Vucic? Ako rodjene majke mogu oprostiti ovakav zlocin nad svojom djecom ONDA ONE NISU MAJKE! A ja znam kakve su to zene i znam dosta njihovih prica jer sam ucesnik 5 biciklistickih maratona i sa njih nekoliko sam razgovarao. Znam da ne mogu ni doci do rijeci od ove dvije lopine koje su u stanju da oproste zlocin nad preko 8000 ubijenih civila. SRAMOTA......
@korisnicki nalog 5 idi u picku materinu jesili cuo fukaro jedna, kako te nije stid da tako pises isfrustrirana debilcino, sto si ljubomoran na druge? ja sam iz Srebrenice i zavrsio sam fakultet i radim kao doktor opce medicine, moje sestre su zavrsile fakultet. ja sam izgubio oca, i jos 10 muski clanova blize familije. i da si upucen u to sto pricas znao bi da svako dijete poginulog borca ne bitno odakle je ima pravo na invalidninu do 25 godine, i kako ce je primati ako studira 10 god kako ti kazes. ako je neko inteligentan zavrsice fax dal bio iz Sarajeva, Tuzle, Srebrenice ne bitno...
Oj bakire sta uradi....Posro si se i na svog oca...i na sve te tu ukopane tbyrb....Na granate...Na sarajevo...Na muniru camila....Na Bosnjake...na Bosnu...Pa konju jesil ti svjestan gdje ih dovodis....Oooooj
Bagro, sastali ste se nad kostima stradalih, nad kostima koje su godinama trazene, sastavljane...,bagro, a ti B.Izetbegovicu smiji se i raduj pa rasirenih ruku docekuj one koji su muslimanski narod htjeli istrijebiti, ustvari ti i ne razumijes bol, tugu, muku, zalost..., tvoji roditelji od starosti umrli a moj babo je svoj zivot dao za Bosnu mlad, bagro politicka, kupi prnje i za Beograd sa kolegama!
Simonsen Nije Lemansko vec sam na Vierwaldstattersee, Kussnacht am Rigi, i bila sam u BiH cijelo vrijeme rata i ostala siroce, zato molim te "verdammte scheisse weg, bitte weg"
Da ove Majke Srebrenice imaju obraza i stida s Dodikom, čovjekom koji je ponudio pravnu pomoć Karadžiću i Mladiću, nikad se ne bi sastale. Ova država je fuj. Gade mi se naši narodi. Političari s u skladu s narodom. Treba ovu državu satrati do temelja.
Bakesa obisao svoje glasace
Svi su tu profitirali na tim žrtvama kako ovi tako i oni svjeski, a svi mi će mo osjetiti smrt i suočiti se istinom.
koja demagogija i majke Srebrenice u svome bolu nadu hrabrost da razgovaraju sa ne diplomiranim monstrumom -miloradom dodikom-srpska delegacija je valjda danas trebala posjetiti Pristinu i Tiranu jer samo prije 100 godina je Albanski narod spasio srpsku vojsku ot totalnog istrebljenja -poznato je da je 300,000 vojnika stradalo a da su Albanci koji su imali 2 koze darovali na sakacenim srbima
Jedan civilizaijski cin, tako i treba da se svi ponasamo.
Oooo,gluposti mila mati.Pa ta ista Srebrenica je dobila milijarde maraka donacija,hahahaaha,je li dosta vise sadake,radite nesto,ne mogu se velike pare zaraditi na stalnom kmecanju i ponavljanju genocid,genocid.Kakve vise donacije,zbog cega?Svi ti tzv prezivjeli tzv genocida su zbrinuti finansijski od Federacije jako dobro.
kažu zločinac se uvijek vraća na mjesto zločina!
Zato su poturice i ostale u BiH.