Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna interesantna stvar koju primjecujem na srpskim i hrvatskim portalima jeste otvoreno krivljenje zrtve - dakle, Bosnjaka za presude u Hagu i onu melodramu jucer sa Praljkom. Pa, sta smo to mi trebali uraditi da cuvamo hator nasim komsijama? Prvo nas ubijajte, pa protjerajte, silujte, ponizujte, i sad na kraju, da sud u Hagu ne bi trebao nista da uradi po tom pitanju, radi nekakvog mira u ovoj BH kuci?! Zastrasujuce je kako oni (nase vrle komsije) razumiju situaciju. Bosnjaci, oprez!!!
@awesamo A sa nama ili pored nas trebaju živjeti... Radije ljube pakšu Rusima ili Nijemcima nego li prvog komšiju žele i vidjeti...
@Tuhma Slazem se i to je vec odavno poznato. Ali ono sto je zabrinjavajuce jeste njihovo apsolutno odbijanje da prepoznaju zlocine i zlocince. I ne samo to, vec oni nama redovno sipaju sol u nase rane. Pa kako onda do pomirenja?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vučić ne negira da misli da je Mladić heroj, samo ističe da to ne sme javno da govori. Vuk dlaku menja...
Hermann Göring - Nazi Party - Po završetku Drugog svjetskog rata osuđen je za ratne zločine i zločine protiv čovječnosti na Nürnberškom procesu. Osuđen je na smrt vješanjem, no počinio je samoubojstvo popivši tabletu cijankalija noć prije vješanja kao znak prkosa sudu. Nakon smrti, njegovo tijelo je kremirano.
Vrlo fina izjava,ali da mi ne znamo sta si ti pricao unazad 20-tak godina mozda da ti covjek i povjeruje ali s obzirom da znamo,moramo biti oprezni stobom,jer vuk dlaku mijenja ali cud rekli su ne
Pa reci nam vucko sta je za tebe general mladic, pa da znamo...
Da, samo su bosnjaci zrtve, niko drugi nije ni poginuo, ni bio silovan, zlostavljan. Mislim da svako treba da odgovara za ono sto je uradio, a haski sud je jedna obicna antisrpska predstava, koja je u cjelini dovela samo do veceg razdora u entitetima bih a i u regionu. Kazniti SVE, a ne samo jednu stranu, jer nazalost zlocina je bilo na svim stranama.
Na vašoj strani ginula vojska a na našoj civili.O kojim žrtvama pričate o pobijenim vojnicima u akcijama ili o pobijenim zarobljenim civilima.
Kaže ubićemo100 muslimana za jednog srbina. Marš stoko četnička!!!!!!!
@JennyfromSA majok, to je on negdje zapjevao onu Bajinu nosila ti drina 100 mudzahedina svaki dan...a mediji pogresno prenijeli
Ovo je i istina.Nije uredu da se tako nazivaju i da jedni kazu jedno drugi drugo.Razumijem dvije strane price postoje ali se mora postovati institucija koja ih je DOKAZIMA osudila
Šešeljev učenik. Klasični primjerak vuka u janjećoj koži.
ma nabijem i tebe konjino
Bravo Alekse ratni zločinče.......HRVATSKI GENERALI SU KUKAVICE I ZLOČINCI...........KURVA HRVATSKA JE IZVRŠILA AGRESIJU NA NEZAVISNU I SUVERENU REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU I UZ POMOĆ UZP-a POČINILA ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI NA TERITORIJI RBIH........SRANJO TUĐMAN JE RATNI ZLOČINAC KOJI JE BIO NA ČELU UZP-a.....SMRT ZLOČINAČKOJ IZDRKOTINI HZHBUZP i svim hrvatima, hrvaticama i hrvatskoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
nijedna ova presuda nema veze sa bosnjacima muslimanima jebe se evropu za nas da ih je bilo briga zaustavili bi to trogidsnje klanje, a ovo sve i ove presude sve je to srbija i hrvatska jedna drugoj izlobiraju
Naravno. Vučić može malo i da likuje, a to može zahvaliti i zapadnim Hercegovcima koji su uspostavili para državu nalik RS-u, (uz mnogo manje zločina), koji su saradjivali sa Karadžićem i Mladićem i koji nisu imali nikakvih gubitaka u ratu. Žrtve su Hrvati Srednje Bosne, ali čak i danas ih podli hercegovanci pokušavaju navući na tanak led! E moji zapadnohercegovanski hrvatosrbi, pušite ga dobro!
Srbija je agresor na Hrvatsku i Bosnu. Hrvati i Bošnjaci zajednički su se u mnogim dijelovima BiH borili protv agresije iz Srbije. Nažalost, Izetbegović, koji se izjašnjavao ko Srbin, nije vjerovao u agresiju na Bosnu iz Srbije pa je govorio za rat u Hrvatskoj OVO NIJE NAŠ RAT
BoraczaBosnu,,des ba licemjeru bosnjacki. Uvuci se dublje Hrvatima u zadnjicu. Koja go... u pm
Ostaće kao historijska činjenica da se hrvatski general Praljak dobrovoljno predao i izvršio samoubistvo nakon izricanja presude, a srpski general Mladić se nakon dugogodišnjeg skrivanja, uneredio u sudnici nakon izricanja presude! Eto, toliko o srpskom junaštvu i oficirskoj časti!
ernestalic,naravno da se skrivao od NATO suda, nije valjda da je pao u tvojim ocima!? Generale presudu su ti napisali jos 1991 god.,ali to su bijelosvijetski hohstapleri kao i Tadic koji te isporucio.
@igrakolokodkomsije ...Kažeš, napisali mu presudu 1991.godine! A general je 1992. godine izjavio da se to što od njega traži Karadzić, zove genocid. I general je izvršio naredbu. Ali, bijedno je svršio. Krio se ko neka baba, a u sudnici se ponašao primitivno (seljački), uneredio i otišao u zaborav. Plakati u stilu “Mladić - heroj”, djeluju neuvjerljivo i za same Srbe. Obrukao se heroj, kako god okreneš!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi smo sad isplivali na povrsinu, al naravno u POZITIVNOM smislu. Eto vas srba i hrvata pa prebacujte jedni na druge. Ima pravde hvala bogu bar donekle. Vi ste zlocinci i ta ljaga ostajje na vama. Vremenom ce te vidjeti koliko vrijedite...jer ne moze se prije zore svanut.
Ne bi bilo lijepo, ali bi bar bi govorio sta mislis.