Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Vulin i Mile pricaju sta ovaj licemjer zapravo uistinu MISLI...
hoćemo graditi svakako,al prvo da vidimo brojku koliko u eresu ima podržaoca genocida kad se miletova tariguz peticija zavrsi,sto vise pristalica sto veci izgledi
Taktika dobar - loš policajac
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
HAHHA.. "BRATSKE"". A ONAJ Porhemecheni Vulin prica sta ti mislis....A Mile radi i prica sta mu kazes .. Licemjerno..ZAR NE
On ovo NE MISLI... Misli ono sto rade njegovi potrčci DoDick i Vulin. On ispada mirotvorac, a oni obavljaju prljavi posao. Kao sto su to radili Laradzic i Mladic za Milosevica. BOSNJACE NAIVNI, NE NASJEDAJ !
Vucic i Dodik samo baca suplju spiku islamskim Srbima i svojim glasacima.Vucic se vec dogovorio sa Angelom da se ovakav zakon nametne. A Dodik je takodje pristao da ovaj zakon postoji, samo ga niko nece postovati, sad samo pravi circus. Ovaj zakon se nece sprovoditi i ostace mrtvo slovo na papiru. To jest sluzice Dodiku i Bakiru da skupljaju glasove od ljudi koje su opljackali i osiromasili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bitch please… to „bratski“ izbrisi iz rijecnika. Ko god od Bosnjaka misli da mu je srbin, sandzaklija, turcin ili arap brat… desit ce mu se ponovo srebrenice…. I NEK MU SE DESI
Bravo za Muftiju Muamera Zurkolica Lijepo je promijenio Vula Ali treba I dalje Spavat na jedno Oko
Kada ce Srbija odgovararti za bombardovanje i granatiranje Srebrenice sa podrucja Srbije ili za drzanje izbjeglih iz sela iznad Srebrenice u logorim kao sljivovica. Kada ce generali JNA odgovarati zato sto nisu zastitili civilno stanovnistvo od organizovanih cetniki grupa koji su upravljani iz Beograda. Zar ne postoji vojni zakon koji su time preksrsili.
Postovanje Gospodine Vucic. Jedini Problem na Balkanu je Dodik koji nezna vise sta radi. Bolje mu je da ne misli na Rat. To nikome ne treba nego treba ljudima dobar Zivot i Sloboda.
Podvila rep.nisi vise VUCIC nego obicna kuca.tako i treba prestanite maltretirati sve oko sebe najebacete
rate vučiću..granice, centrale..????!!!!
Ja mislim,iz vlastitog zivota,da odnosi izmedzu bosnjaka i srba i hrvata zavise od teme:Ako je tema ideoloska (visoka politika),onda su skroz suprotni i dovode do belaja.Ako je tema prakticni,svakodnevni zivot,ekonomija i sl.onda se pomazu i nema nikakvih problema.Od ideoloskih prica dobro zive samo oni koji te ideoloske razlike umjesto da rjesavaju u institucijama,plasiraju narodima putem medija i tako sebi obezbjedzuju radna njesta na sledecim izborima.
Pročitani dripac. Teško može prodati svoju robu ikome, osim teškim naivcima.
Pričam jedno radim drugo sasvim normalno na balkanu
MORAMO a da ne moramo....
Malo postaje smijesno sta ovdje se sve vucicu podvali tako reci. Gradi brat srbiju, vakcine regulisao, stabilizirao je srbiju u poretku. Lagano zaostajemo jer kod nas nema napretka. Covjek popravlja odnose sa svima a mi nikad da prohvatimo nista, samo nevjerica… U neku ruku ga vise i razumijem. Nismo mi za dijaloga izgleda.
Da Vučić u Srbiji ima dva entiteta, tri naroda koji se ne mogu ništa dogovoriti i komšije kakve ima BiH kako je njegov narod lud, imao bi gradjanski rat već sutra, a o naoredku bi sanjao kao mi danas. A tek dug, pa oni vraćaju još pare iz jugos. kredita.
Ko te ne zna skupo bi te platio, ni vukovi ni njihovi vučići nikad dobro nisu donosili.
Svima je vise jasno da je Vucic samo stranacki igrac. Vulin i Dodik mu samo skupljaju poene za izbore i to je to. Bezveze se palite.
Vucic je studirao u Engleskoj...Bler mu je savetodavac...mislite o tome...kad vidis dve ribe da se svadjaju znaj da je englez u bluzini(indijska poslovics)...
Bratu se ne upada u kucu, ne masakrira mu se pola familije, niti se ostatak iz kuce istjeruje kako bi se kuca prisvojila i proglasila svojim vlasnistvom. Boziji i ljudski zakoni nalazu minimum pravicnosti, a moralni uzusi ove civilizacije minimum pristojnosti, a to je da se Kainovi zlocini osude, imovinu koju je oteo i opljackao vrati i to sve uz jedno jebeno IZVINI. Djubre licemjerno.
Pričaš o Naseru Oriću?