Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........ ne bi me začudilo da hude Bošnje pristanu na ovu ZLOČINAČKU ideju,još mi je pred očima ono NAJVEĆE BOŠNJAČKO PONIŽENJE,kad majke Srebrenice svom KATILU kače cvijet Srebrenice,simbol stradanja!!!
. ne bi me začudilo da hude Bošnje pristanu na ovu ZLOČINAČKU ideju,još mi je pred očima ono NAJVEĆE BOŠNJAČKO PONIŽENJE,kad majke Srebrenice svom KATILU kače cvijet Srebrenice,simbol stradanja…............................................ .........i jos taj cvijet naplacuju 3KM,sramota!
Dobro igra na kartu izjednačavanja krivnje, ajd zdravo Vučiću, pročitan si
Ma kako da ne, jel ima možda gospon premijer Srbije i glazbenu želju? Evo jedan video da se malo podsjetimo kako je sve počelo, vidim da je gospon premijer obolio od Alzheimera. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EyxOBHFYVNo On bi "uredov'o" i određivao dane sjećanja, a sam je sudjelovao (s onom drugom dvojicom kaj su sada u vrhu srpske vlasti) u četničkom orgijanju. Obraz kao traktorska guma kod svih njih, fuj...
hjoooj ovaj Vučić hoće da bude novi Tito! Ovi radikalni autokrati su uvijek kroz historiju bili egoisticni tipovi koji sebi umisle da imaju neki viši cilj na planeti! Okani se bolan čorava posla -da smo išta htjeli sa vama, ostali bi u Jugoslaviji!
Ima ova inicijativa sanse samo moras vucicu cekati da tvoj pajdo TORNJAK pobjedi na izborima
Negiras genocid a zelis zajednicko obiljezavanje? Jedni uglavnom ginuli u genocidu, a drugi dok su ga izvrsavali. Majku ti pokvarenu cetnicku!
Sta imaju Srbi uraditi nekome poslije drugog svjetskog rata, kada su uglavnom bili u sluzbi nacista i okupatora. Nediceva Srbija je bila saveznik Hitleru isto kao i NDH. Jugoslaviju su uglavnom oslobodili Bosanci i Dalmatinci. Beograd je oslobodila Crvena Armija i Prva bosanska proleterska divizija. Bosanci su u jesen 1944. godine izvrsili istocnu ofanzivu i oslobodili Srbiju, nakon sto su porazili cetnike, ustase i Armijsku grupu E njemackog Vermahta u Bosni.
Šajkača originalno nije srpska. To su otkupili od austrougarske vojske za četvrtinu cijene, prije toga su nosili fesove. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/reportaze/aktuelno.293.html:459683-Srbi-nisu-slozni-povodom-porekla-sajkace
NIje to stvar pomirenja dobri Vučino, ali šta ti govorit kad ti ne razumiješ . . . ! ! ! ! ! ! !
Dovoljno im je pogledati samo jednu strofu himne sa naglaskom na prvi i posljkednji stih (borba i 'srpske zemlje'): Kad nastupe borbe dani k’ pobedi mu vodi hod Bože spasi, Bože hrani srpske zemlje, srpski rod!
E moj Dalaj Lama, ne samo da si fulao državu, nego ceo kontinent. Fašistička retorika presušila preko noći?! Malo sutra.
Kako neko ko se vozao tokom rata po položajima , sa lobanjom istaknutom na haubi ,može dati uopšte ovakav prijedlog?
ako se uzme u obzir veliki broj civilnih zrtava na svim stranama, inicijativa je pozitivna i ne vidim nista sporno u njoj.
Zrtve nemaju nacionalnost, sve su iste i to je neupitno. Medutim ovo vodi u izjednacavanje krivice, zrtve i zlocinca, agresivne i miroljubive politike itd..., jer Srbija nije ni blizu katarze za takav korak.
Nisi dovoljno kompetentna osoba da se s tobom ulazi u sire diskusije:)
Ne postoje srpske"žrtve",srbija je agresor i započela je sve ratove, dolaskom u posjed kompletnog arsenala i logistike bivše tzv.jna htjeli su iskoristiti jedinstvenu šansu za stvaranje velike srbije, osim velikog zla i nesreće svima drugima ništa nisu napravili samo su nas sve unazadili 100 godina Malo da se podsjetimo: pjesma kaže:"GINU srbi mladi za slobodu grada" https://www.youtube.com/watch?v=U4PepeSs_oo&spfreload=10 hoće vučko da ih proglasimo za nekakve srpske"žrtve"
Srbija i Vucic ne priznaju genocid, ne priznaju agresiju na BiH, rehabilitovali su cetnistvo koje je nacinilo 11 genocida nad Bosnjacima, zele do maximuma da Srbiziraju narod RS-a pa i Bosnjake, blokiraju napredak BiH prema NATO i EU, skrivaju masu zlocinaca koji su klali i silovali po Bosni, koriste Dejtonski sporazuma za medijsku i svaku drugu okupaciju manjeg entiteta...i naravno jos uvijek sanjaju Veliku Srbiju za koju sada naravne ne zele da se bore vojno vec politicki. Za njih je dio BiH jos jedna Srpska zemlja preko Drine i samo je pitanje vremena pravnog ujedinjenja "Sve Srpskih zemalja".
masta moze svasta
Za razliku od bosnjaka srbi su pohapili sve koga je Haski Sud trazio, kao i o Tuzilastvo BiH takodje. Jedino se slazem u tome s vama, sta Vucic ima da pruza ruke bosnjacima oni su sami sebi dovoljni, i posle 20 godina uvek trazite pomoc stranog faktora posto ste nesposobni ista da ucine za sebe. Ceo svet je video sta misite prema srbima kada ste hteli ubiti Vucica. Svih 20 godina cekate da vam visoki predstavnik nesto ucini i ko malo dete se krijete iza njega. Rat zavrsen ima skoro 20 godina, a vi izgleda niste iz njega izasli i konstantno glumatate zrtvu. Kada cete prestati kmecati kao da vas je stradalo najvise u istoriji stradanja sunce vam poljubim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Reformirani četnik ostaje četnik. Jedina razlika je što do svojih ciljeva nastoji doći drugačijim metodama koje će opet u konačnici završiti klanjem i progonom.
pricajte sta hocete.....ovo je politicar i po, da je nama takav!!!
niko normalan ga ne voli a da je dobar politicar za svoj narod to je cinjenica! iz svake situacije izvlaci maksimum za njih. sa mudrim trikovima ide cilju svrstavanja zlocina u samo jednu kategoriju i to u onu koju su pocinili svi, sa krajnim ciljem da na kraju ostane historija da je jedan zlocin pocinjen i to sa svih strana. sa time bi ispravio ulogu srpskog naroda u onom ratu
ko jos voli politicare?? ja samo kazem da covjek maksimalno ali maksimalno navodi vodu na svoj mlin.....otisao u srebrenicu........nudi ruku pomirenja......predlaze dan sjecanja..........ma za EU on je Heroj......
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Toliko pitanja bez odgovora..... Vučko s kalašom (tako mi se čini) iznad Sarajeva....3:44 sakriva se od kamere. Kad odgovori na ovo možda ga neko i sasluša. https://www.youtube.com/watch?v=uBMDb-gEuEw
fotoaparat, jer za jednog novinara mislim da je prikladna stvar da bude uz njega...