Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od privrede us pare, ne od nacionalističkih priča. Džaba nam što smo srbi i hrvati i bošnjaci kad smo svi gladni. imali smo ztajedničjke firme, uvoz izvoz, ajmo obnovit pa profitirat. volim jest Takovo čokoladu nego Milku.
prehrambena industrija je jedan od boljih primjera, dobro si. banat i semberiju uvezat', ne bi jačeg tržišta bilo
ne bi to odgovaralo Čovićima, ni Izetbegovićima ni Dodiku krmencetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
napokon da se pocelo pricati o korisnim stvarima izmedju BiH i Srbije a ne samo da se dizu tenzije i kojekakve prijetnje jer od toga svi su na gubitku
Samo privrednom saradnjom mozemo zaboraviti podjele, nacionalizam, i sve ono ruzno zbog cega su nam se desile svima četiri godine pakla. Zato, ne trebamo dati politicarima da pricaju o necemu drugome, osim o privredi i tom tipu saradnje!
nazalost neki politicari u BiH poput komsica, izetbegovica, dodika to jos nisu shvatil i stalo im do dizanja tenzija kako u BiH tako i u srbiji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
moramo saradjivati sa nasim komsijama, tako je kako je
dosta je nacionalizma pod svaku cijenu, treba gledati u buducnost, a ona je zajednicka i nama i njima
zajednickom saradnom mozda nesto i postignemo, dosta je vise kojekakvih govora mrznje. gladni smo na istom jeziku
Trebamo staviti u stranu sve nacionalisticke price i zaista poceti da radimo na jacanju ekonomskih i drugih veza sa susjedima. pojedinacno i odvojeno ne mozemo nista, potrebni smo jedni drugima.
koja je munafikcina ovaj Zlatko, pa ko mu glasove daje ??!
Nema vjere u Srbiji,otuda nema i nece biti nikada dobra za BIH,koliko god tamo isao ljubit ruku slucajni prolaznik.
Kada je u pitanju saradnja, samo na tom nivou treba saradjivati, kako sa Srbijom tako i sa Hrvatskoj, nikako drugacije
Kada je u pitanju saradnja, samo na tom nivou treba saradjivati, kako sa Srbijom tako i sa Hrvatskoj, nikako drugacije
Samo ako nama odgovara samo ako mi fajde imamo mi
Jeste, a nikako ako imaju fajde Srbi ili Hrvati. Jer poznato je da ljudi vole da posluju s tobomo tako da imaš fajde samo ti, a ne i oni.
Trebamo gledati u buducvnost i razmisljati kako mozemo napredovati i kako nasa drzava moze postati prava uspjesna drzava.Niko nije vidio koristi od nacionalizma osim pojedinaca koji gledaju samo sebe.
Mnoge su oblasti u kojima su SRB i BiH prosto upucene jedna na drugu. Poljoprivreda i stocarstvo pod broj jedan, jer jedna drzava ne moze sama da odgovori zahtjevima kupaca, koji traze vece kolicine i kontinuitet isporuka. Metalska i drvopreradjivacka industrija su prije rata bile blisko povezane, kao i gradjevinarstvo, ali su sad ovako razdvojene nesposobne i nekonkurentne. U energetici je najbolja perspektiva (izgradnja energetskih postrojenja i transportnih postrojenja)....
Ako budemo imali dobre odnose sa komsijama onda ce i nama biti lakse.
Logicno
ako Bog da, da budemo uz Lagumdzijinu pomoc bogatija i bolja drzava...
Razvoj nase drzave lezi i u regionalnoj saradnji. Mi smo kao region previse mali i ekonomsko beznacajni tako da je saradnja nuzna
Nacionalisi je shjebase
Privreda je kljucna za razvoj jedne zemlje, stoga smatram da je ovo jako pozitivna stvar i moze biti jako produktivna.
Ne zna se ko je od njih dvojice vise usrecio privredu svojih zemalja.
mislimda zlogun ipak vodi
Dabogda ti se srušio avion