Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radite nešto ne visite po klixu jer vaš komentar vrijedi samo klixu i nikome više.
Ja sam 'za' da se Vukašenka udobno smjesti na Gologuzzi Otok... 🏝 Bez palmi.
Klix is my life
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Garant je 'Političko Sarajevo natjeralo Vučića da potpiše' haha
Evo doktore Christiane Schmidthe i ja sam za to da svi politicari trebaju da saradjuju s Vama. Nadam se da to sto ja to Vama kazem iole ista i vazi.
Preko 150 god., Srbija u raznim formama , maltretira i unazađuje prostor Evrope koji se danas kolokvijalno zove Zapadni Balkan. Od terorizma , ratova ,protjerivanja narodaa, pa do genocida. A , sve pod izlikom i namjerom : ..da svi Srbi trebaju da žive u jednoj državi...! Ako želite mir i prosperitet gospodo iz EU , sasjecite već jednom tu ideju u korijenu...Sigurno imate mehanizme ...(ako stvarno želite)?,??????
Hoćeš opet da ti Beograd bude glavni grad?
@thorazian...ja to ne želim jer imam svoj gl. grad..A ti dobro razmisli , da ti gl grad ne bude Ankara..pozz
Ovaj Schmit mi je šuveli!
Ahahahaha ahahahahhah ahahhajaj ahahhhahha
Dvolican covjek, kad tad ce ga skontati.
Sutra dodo u beograd
Šuplja...jedno se misli, drugo se radi a na terenu u praksi je neka treća stvar. To je politika
Dodo na aparatima
Kroje nam gace a Kriju dimenzije,Pa ljudi moji zar ce nam sudbinu zemlje odrediti 3covjeka,valjda bi trebali da znamo Sta ce sa nasom zemljom da rade
Sve kontam, ali žvaljavo-ljigavo-uvlakačko-bezličnog Cvitanovića da neko negdje pozove i nešto ga kao pita, to nema veze za ozbiljnim pristupom situaciji. Čovič očito vješto manipuliše.
Vucko se ufurao, treba njemu osim Kosova malo i Vojvodina da zada glavobolje pa da se zabavi svojim jadima a normalne ljude da ostavi na miru.…..
Ko pita sta Vuka sa Jevrejskog groblja Sarajevo. Narod Bosne i Hercegovine se pita a ne ovaj koji prodaje maglu sa jeftinim trgovcima tudje nesrece. Dokle ce svijet nasijedati na ovakve gluposti, zaboravili su da je Sarajevo bilo najduze opkoljeni grad od strane vucka Vucica. @ 10001010…..koliko vidim po komentarima, i ti si besposlicar…..
Uveli su samo riječ proširenje a izbacili termin koji su Slovenci postavili za ulazak zemalja zapadnog balkana 2030. Tako ostaje samo bezcarinska zajednica sa Srbijom.
Otpiljen Dodo. Tocka
Obećavam da ću podijeliti ovo svjedočanstvo o kreditu zbog Božje milosti u mom životu Dobar dan svima, trebate li hitan zajam ako da, kontaktirajte kreditnu kompaniju za dobre vijesti na [email protected] ili WhatsApp na +2348141252381