Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo dno dna.. Gdje je to jedan nas predstavnik otisao na sastanke sa predsjednicima zapadnih zemalja osim Turske i Rusije... Nigdje
@admir1983 Kakve gluposti pričaš, bukvalno svako 2-3 dana imaš vijesti da je neko negdje otišao.
Pa dobro ko bi sa Bakirom popio pice? realno?
Vucko je imao veoma srdacan razgovor sa Macronom...ovo nisu cista posla. Pariz, Pariz grad ljubavi...nazdravlje, za Solunski front i slobodu.
Tacno mi odumiru neuroni citajuci komentare bosanskih intelektualaca. J*bo majku al' ste ograniceni k'o balkon.
Ovo onaj sto ima onu babu od zene, koja je to budala a mogo je imatinesto mladje :)
Nista novo, citav zivot su saveznici.
Popušili jedan drugom
Vidi Supaka Meraklija mogu Rejaleti show tv Pink.😂😂
Sjetim se kada je Morrion dosao u Sarajevo tokom rata, kao i jos neke stvari. Sve onda bude jasno... Francuzi su imperialisti, opljackali i porobili sto su stigli i mogli a sada u kostimima drze predavanja. Pitanje je samo gdje ce Vucicu "cuhnuti"
jel sad jasno ...
Čašicu?! Ma hajte molim vas.
Ćafiri se udružuju.
Šta je ovdje bitno?Susret kao i svaki drugi, kmečanje Vučića, Kosovo nezavisno, Srbija ne može u EU, jedna čaša za beogradski aerodrom i staro naoružanje ???Aferim!
znam, samo vi Srbi razumijete mazohizam!
Nema više evropskih integracija. Kad se odvoji Britanija početak raspada eu.
vidjeti šefika ili bakira ili ne daj bože sejdu na jelisejskim poljima......neprocjenjivo!
Supacki osmjeh Vucica nama bosnjacima