Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono o cemu su oni razgovarali sigurno nije za dobrobit bilo koga u regiji a ponajmanje BiH... dva podmukla krmka...
srbi i bosnjaci (politicari) se trebaju "pomiriti"... ljudi i dalje zive jednako i ko je imalo normalan ne gleda politicka prepucavanja te gleda i cijeni ljude po ljudskosti, a ne po teritorialnoj ili vjerskoj pripadnosti... pogotovo nebi trebali onako kako bi to politicari voljeli...
Kad je Ilija Garašanin pis'o "Начертание" nije mog'o ni pretpostaviti,da će :"Bošnjani pravoslavne vere,koji žive s druge strane drine" kako on to definiše, za jedno relativno kratko vrijeme,sebe identifikovati kao Srbi, i to "veći" neg' oni iz Beograda. Inače po mnogima, Ilija Garašanin prestavlja buđenje veliko-srpskog nacionalizma. Bošnjani islamke vjere i dalje su Bošnjaci. Bošnjani pravoslavne vjere postadoše Srbi.
srbi su to dlaku mjenja ali cud nikad,ne mrzit,ne oprostiti,ne zaboraviti i uvjek spreman biti i za mir i za rat s njima
Valja snekim vidili smo kako sa Kolindom ide, ta se nemoze ni sa svojom porodicom. Lansirala djecu na zapad i covjeka, samo koli je derindza u Zagrebu.
Ko je na ovoj slici Srb a ko Bošnjak?
Dva debila
--- Odnosi Srba i Bošnjaka važni za stabilnost regije Moj ivaniću najvažniji je odnos u ovoj regiji prema piću, Banja Luka 1869 ista ko danas i u narednih 150 godina ! : Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike (od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!) kako im nije mrsko to smeće -- Ravnatelj smaostana trapista Frant Prenner.
uzdravlje!
JEDNO PITANJE: Jesu li još aktivni planovi da se sa Grčkom dogovori komadanje Makedonije i Crne Gore ?
Jesu Makedoniju ce Siptari podjeliti kao i CG jer su pogan od naroda
Visokoumni zaključci....
@drinsky1 Hhahah,jedino što je slučaj je da su Bošnjaci zatvorili Srbe i ne daju im da se spoje sa prekodrinskom braćom , nego ih tjeraju da cmizdre i najveći domet im je anketa o slavi.Pušite ga vlasi.
@Tiristor10 Bosnjaci se pitaju o tome isto kao i Tajland o Evropskoj Uniji
Sta je idol CETOBALIJAMA. Evo jednog primjera koga je lansirao portal Depo.ba tipicnog cetobalije Jasmina Durakovica. Njemu je top tema kakav je stajling Cece Raznjatovic, supruge ratnog zlocinca koji je po Bijeljini tjerao muskarce da skinu pantalone, pa kada vide da je musliman, ubije ga na licu mjesta. To su idoli obercetnika-cetobalija sa muslimanskim imenima. I ako se zapitate zasto Bosna umire ovo je odgovor -zbog CETOBALIJA. http://depo.ba/clanak/155751/ceca-zavladala-instagramom-svi-o
to zakljucili dva srba, nidje veze, Ivanic samo gleda svoju guzzicu
slika kaze... mladenci cestitam i mozete poljubiti mladu. :))