Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Povezivanje dvije srpske drzave. Sta tu ima lose??? " Samo jedno - TO NIJE MOGUĆE!
SELO GORI - DODIK SE UVLAČI VUČIĆU!
jel se premijer srbije najavio državnim organima bih o svom dolasku ..... moraju se nauciti redu .... Gdje ovdje premijer VM-a, ovo dizanje fenixa iz pepela treba osuditi i neka se nauce redu .... a ne da bude predizborni skup jedne stranke snsd-a
Nije. I, šta sad? Nadležnosti Srpske su jasne. BiH birokrati se ne pitaju ništa u ovom slučaju, jer su specijalni odnosi između Srpske, Srbije i Crne Gore zagarantovani dejtonom. Alija potpisao. Kad BiH birokrati ulete koju marku u ovaj projekat, nek slobodno dođu.
kako rade "tastatura ratnici" https://pbs.twimg.com/media/Bfzd_doIcAAnEMI.jpg
Ukupan projekt kosta 12 miliona, Srbija placa 4,5 miliona, znaci ostatak od 7,5 miliona ce finansirati BiH i na sve to BEZ TENDERA SE BIRA SRBIJANSKA FIRMA IZ BEOGRADA, DA NE GOVORIM DA SVE POGRANICNE PROJEKTE MORA ODOBRITI I RADITI BIH, A NE GENOCIDNA TVOREVINA, STO JE NARAVNO GRUBO KRSENJE DAYTONSKOG SPORAZUMA.
Isto tako gdje je zastava BiH? Vucic radi na rasturanju BiH, sve odnose sa njim treba se suspendirati iz Sarajeva i treba ga se prokazati.
Sta cekate odvojite se.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Žao mi je što će se slomiti kola samo na jahaču NATO tenkova...Što će samo njega voda odnijeti, a ostali hemeroidi će se izvuci... Emiri, biskupi, Lažanski, Kesići, Vojvode od trinidada i tobaga, nikole tesle....papci i papkari...svjedoci saradnici...
He... Ko ih ne zna, skupo bi ih platio...
Sta nas briga i bake i rok star su potpisali koaliciju ko nam sta moze..
Dva genocidaša na jednom mjestu. Ovo je veliki korak za SRBE.
Za srbe veliki korak ali za poturcene srbe ?