Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravi problem da bi ponudio rijesenje. Ovo je oproban recept koji prolazi na Balkanu. Oni (Srbija) ce u Bosni projektovat problem da ce Srbiju molit da se urazume Srbi u BiH , ovi ce to naravno napraviti jer je lakse intervenisat u Bosni nego na Kosovu. Isto je uradila Hrvatska sa Gotovinom.
Za sve se pita Baja nas. Zivela Republic Srpska
ribanje..........
@1111tayson gluposti.....vucicu ne odgovara da ovaj pravi ikakve probleme.........
nista se vi ne sekirajte za cika milorada....on ovo odlicno radi.....a aco,sam je izjavio,da ima jos mnogo toga o politici da nauci od dodika.... znate onu igru,los policajac-dobar policajac....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)