Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj molim te da ste nam vi od koristi.
A zašto? Daj razlog da se ne pomogne? Ili je bolje da se i dalje hebe mama jedan drugom. Ccccc
Hvala poskok. :) Vatikan, da je u pitanju neko što nije bio cetnik ranije ne bih nista rekao. Ovako mi samo dođe licemjerno i mizerno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobra vijest je da ima sve manje komentara na ovakve vijesti
hahahahaha nacionalisti i "živio ti nama VUčiću" u istoj rečenici je krajnji cinizam.Šta si onda ti bgt, majka Tereza???
taman da zajedno potpisete optuznicu za GENOCID pa neka durakovic preda sudu u strazbueru za ratnu stetu kako duhovnu tako i materijalnu
Franziskoo nE LAŽI! DA SI DIJELIO VEĆ BI BIO NA SPISKU!
DA VIDIMO! JELI TO " POMOĆ" KOJU JE CVIJANOVIČKA DALA AKO SAM RAZUMJELA - 50 MILIONA NEČEGA??? ILI JE NEŠTO BAŠ OZBILJNO!
Ovaj Vučić mudriji od čopora lisica
Vučiću, ekonomski i politički želiš da ojačaš srpsko stanovništvo Srebrenice i tako nametneš dominaciju Srba nad Bošnjacima u narednih dvadeset godina. Ne bi me začudilo i da kolonizirate srebreničku regiju Srbima iz drugih krajeva, tako ste i u bivšoj Jugoslaviji otimali bosnjacku zemlju i davali je svojim sunarodnicima. Ko vam vjerov'o, vrat slomio...
*srebrenicku regiju
jel to obeco Magarcu durakovicu srebrenicu na vodi!?Hahaha pa on samo tuda seta da se nasladjuje.,kaze vidis ti sta se posla uradilo,dok sam JA bio Ministar Informiranja. . .Goni tog Milhausa u tri P.M.
Ovaj Vučić obukao janjeću kožu pa navalio k"o vlah u džehenem...Poslije svega šta su srbi napravili bosanskom narodu, treba sad da se ljubimo i pazimo ????? NE HVALA
Jesu li to ponovo u Srebrenici sportske igre, tradicionalna bosnjacka igra: kamenom ga ba. E da te oce ubiti tamo da nas rese bede.
Anamo mu spremaju Lincovanje a klix i durakovic ga jos uvijek forsiraju,dobro platio je jos za ovaj mjesec,izdrzacemo i To. . .
Ne zna se da li su gluplji ovi Kliksovci sto se direktno obracaju Vucicu i "razgovaraju" sa njim ili poruke koje mu salju. Sve kipi od gluposti. Ako Yugo-sin, srbisumonstrumi, buhtlica, srpskijezikizmisljen nisu jedna osoba, onda se izmedju njih vodi mrtva trka za najveceg degena Kliksa.
Meni se cini da se radi o istoj osobi. I ovaj Dr. One je podstanar u istoj sizofrenicnoj glavici u kojoj i ti zivotaris. Od svih vas najsipmaticnija mi je moja buhtlica. Vi ostali ste veoma antipaticni i glupi :-)
Pushko, razguli na srbske ili ruske portale pa prosipaj svoje gluposti. Šta tebe briga šta Bosanci rade, ti si Srbin bre! Ajd voz sad!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Od tvog dolaska moze samo profitirati neka opticka radnja ako kojim slucajem kamen poleti.
e haj i to da vidim....
i ko je njega uopšte zvao i zašto ?
e moja xx...i šta već nas su ograđivali bodljikavom žicom i tjerali da je pojedemo prije nego nas siluju a zatim pokolju pa zato rekoh,neka njega tamo gdje je,a nas vamo gdje smo što se manje mješamo rahatnije ćemo živjet
ma jok ba ona priča ekavski lahko je njoj
misliš sa šakom para da možeš ispraviti sve zločine što ste napravili,mrtve oživjeti ne možeš