Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić dlaku mijenja, ali ćud ne!
Marina_H. = Komšije ili ti susjedi čekaju svoje prilike desetljećima. Uvijek dočekaju bolest i zavist!
koji govnar
Đikani na zadatku! krepati će ona mnogo prije vas
Laz o velikom Jugoslovenstvu je bolesno prisutna- Valja ozivjeti cetnicku ikonografiju i uperit puske na djedove koji su se borili protiv iste-Bolestan fenomen! Kusta,Nele,Kecmanovic i Mile-reformisti i Jugosloveni? Kusta uporno tvrdi da je Bosna Alija a niko da ga pita: Sjecas li se prvog ispaljenog metka i kad je raja usla u skupstinu sa Titinom slikom,a onda se pojavio Alija,pa ga masa istjerala?
Nazalost nije ziv...a bio je veliki vovjek koji se sa bolesnicima obracunao u anatomiji zla i da je pozivio,dobio bih nobelovu. https://youtu.be/MPqhyX0eH4c
A ŠTA IM TO JADNIČE ČESTITAŠ?! ČESTITAŠ IM NEUSTAVNI DAN I ZAJEDNO SA NJIMA PODRŽAVAŠ RUŠENJE BiH? ČESTITAŠ IM DAN GENOCIDNI, FAŠISTIČKI, POTPOMOGNUT VAMA I VAŠIM IDEJAMA! ČESTITAŠ IM JER IDEJA VELIKE SRBIJE NIKADA NIJE NESTALA, A ZAJEDNO JE ŽELITE OSTVARITI! HOĆEŠ LI DUDUKA POSJETITI U ZATVORU? :))) HA??
Ustavni sud je politizovan kao i sve u BiH. Samo u diktatorskim državama je ustav bitniji od (98,8%) volje građana
Republika Vojvodina Republika Sandzak Republika Kosovo eto mirnog razlaza :) kako najavi Dodik
vidi šešeljevo kopile, rodila ga majka!
Jeli to Premijer Srbije poslao Milokradu telegram iz Indije?
kako se samo vučić kulturno izvuko. lafo morao u indiju. yeah, right.
treba posaditi štvo više drveća vrba.
Psu jedan licemjerni, postojani i dugovječni.
Vucko je morao da otputuje u Indiju inace bi bio prisutan danas na proslavi dana republike.U Mumbajiu licno otvara najvecu indijsku berzu sto je velika cast za njega ali i za Srbiju.Svecanostima ce zato da prisustvuje predsednik Toma kao i neki ministri u vladi Srbije, patrijarh srpske pravoslavne crkve gospodin Irinej, prestolonaslednik Aca , princeza Katarina i mnoge druge zvanice.25 godina si bastion srpstva, srecan ti rodjendan Srpska republiko
Ma garant je morao hahahahahahahaha
Haj kad ti bude na ruku, napisi nam Mile koje su to mnoge druge zvanice hahahahahahahaah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...Dok se priprema “Pompezna” proslava, domaće Banke su na ivici, klize u ambis, mljekari nestaju, poljoprivrednici postaju bezemljaši, uskoro i beskućnici; Stočarima ostaju samo nacrtane ovce, privreda je svedena na buvljake, finansije su toliko opustošene da RS djeluje kao bezmonetarno društvo… Samo Mortalitet raste.
Haha... a sto ti obrijani cetnice ne ode u Banja Luku... zaprijetila EU, pa ti se guza ukakila