Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se za rocista ne koristi zoom
Dragan Covic i Milorad Dodik kontrolisu VSTV preko Tegeltije, kao i CIK. Eh sad je SDA uspjela sa Mekticem da srusi i ukloni Branka Petrica i druge SNSD-ovce dok je HDZ-ov covjek u CIK-u prezivio za sada. Treba ukloniti te parazite koji su u Stocu pokrali izbore. Treba raditi na uklanjanju iredentista i separatista iz institucija drzave.
Opet kod nas stela i poznanstvo dolazi do izrazaja. Ako si SDA stranacki podoban imas posao, pare evo sada i testove. Mi smo navikli kao ovce da zivimo.
cuj rokove imaju hahaha koliko sa dvije tri godine na 10 :D hahahaha
ukidanje rokova za potkivanja...
Gledaj gloove
Van gogh neko te ima nocas