Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo sam se iznenadio za komentare ali mi je sad jasno koliko je naručenih komentara i pluseva u odbranu Perića. A ako pogledate to su sve 4-5 istih likova koji ponavljaju komentare. Copy - paste. Nije narod baš toliko stado ovaca da vjeruje da je ovo čisto. Perić je ignorisao presudu vrhovnog suda, a svima je odavno jasno da je režim stajao ovih optuženih cijelio vrijeme.
Što izmišljaš, Memić-Feraget sektaši su jedini koji pišu stalno istu, nekoherentnu teoriju zavjere o "izmišljenoj amneziji, dokazima koji fale a rješavaju sve živo, režimu protiv kojeg se je Gordana Tadić borila uz hrabrog Konakovića i odnedavno Čamparu, o moćnicima iz sjenke i zavjeri duboke države" moj savjet vam je da prestanete gledati jeftine televizijske filmove i indijske sapunice, jer ste već dugo samo obična i neuka linč rulja.
Daboga se svima u pravosudju desilo sto se desilo Memicima.
On je sudija, i koliko god neko bio kriv.. ako nemas valjanih dokaza.. ne moze covjek donjeti presudu bez dokaza.. mozda je ovaj ferageti slab advokat.. samo kazem
Daj bolan dozovite se sebi, vašoj sekti ne valja ni jedan tužioc, ni jedan sudija, ni jedan vještak, niko ko ne puše u tu zavjereničku i linčovateljsku, nekoherentnu tikvu "zavjera je, Alisa je, Ljubo nema veze sa slučajem već mu je prijećeno od N.N lica, moćnici iz sjenke i Vrh SDA" vi ste obična i neuka linč rulja, neka se Muriz izvine svim nevinim koje je progonio radi "svjedoka" koje je plaćao (kako Nermin Šehović kaže)
Boji se Perac funjara komunjara Žileta i njegovog društva iz sjene da mu je mater smako oslobodio bi ih nečasan je to sudija jako korumpiran poganac bez časti i dostojanstva protuha belosvetska lopuža naj bolje ga Perići znaju
Pravosuđe je duboko korumpirano, to znamo. Takvom pravosuđu ne vjerujemo. To je rezultat njihovog rada, da im se ne vjeruje! Cime su to zasluzili povjerenje, ajd recite vi koji ih branite; cime?
Ko je sad lud.cjela država je svjesna da nema nikakve amnezije kod ove cure.udala se xitavog zivota se sjeca nikakvi posljedica po zdravlje nema ato zaboravila.da je titin sistem propjevala bi
Jehhoo vam on materrrr
Problem našeg društva je što sudije i tužioci i generalno svi državni službenici ne snose nikakvu ličnu odgovornost za svoj rad/nerad. To znači da može raditi šta god hoće... Dok obični smrtnik biva opaljen po džepu za sve što uradi ili ne uradi..
Primjecujem elementarno nepoznavanje pravnih stvari..Kao prvo,optuznicu je zastupalo Tuzilastvo,a ne advokat.Covjek je tu vise kao pravni savjetnik porodice Memic.Nadalje,presuda Vrhovnog suda FbIh nema nikakve veze sa ovom optuznicom.Tamo su Seferovici oslobodjeni za saobracajnu nesrecu,a ovdje su optuzene bile neke druge osobe i to za prikrivanje dokaza i pomoc ucinitelju krivicnog djela..Da li su uspjeli to i dokazat,ne bih da ulazim jer ne raspolazem sa dokazima...
Problem je što većina sekte Memić-Feraget ne čita ni presude, ni suđenja, ništa, već prave zaključke na osnovu naslova medija u kojima je Muriz stalni gost i gdje ima šansu da stalno laže i to o svemu, ali se narod sažaljeva jer je izgubio sina i jer ne mogu vjerovati da bi trgovao sa sinom radi politike, ali pitanje je koliko još dugo Muriz može lagati svoje sektaše, jer do sad je nalagao da to ni pas s maslom ne može pojesti.
I jedno bitno pojašnjenje, Ljubo je presuđen da nije kriv za Saobraćajnu nesreću, jer je Sud natjerao tužilaštvo da povuče optužnicu za Ubistvo, za koje je predhodno osumnjičen, i to samo jer je Ljubo priznao Saobraćajnu, a to je bio katastrofalni promašaj za tužilaštvo jer Dženan nije stradao od udara autom, već od Ljubine palice, Karkin je tu napravio Zicer i oslobodio ga na osnovu tehnikalija.
Pa američki izaslanik Eskobar je izjavio da Bakir drži sud i tužilaštvo. Ovakve odluke u slučaju Memić i ostalim slučajevima i jesu posljedice njegovog uticaja.
zaplako dabogda kao sto Memici placu...SMRADINA
VSTV korumpirana mafijaska organizacija pod pokroviteljstvom nacionalnih stranaka,.tako narod zna, a sudstvo nije drugacije dokazalo. Vidi se ko je optuzen a ko oslobodjen od strane sudstva.
Smrad.
dabogda i on nosio svoje..
Sudija izgleda kao očerupana kokoš.Ima njemu ko da sudi.Jednog dana Svevišnji.U pakao će da ide.
Ja mu ostavštine za života i unuke...
u ovakve sramotne presude političari se moraju mješati---juče je trebalo bar 100 novinara pravo otići bakiru i čoviću predvilu i pitati ih--je li ova presuda pravda i istina za ovu zemlju---nisam ja stvarao ovu vlast i pravosudje,nego njih dvojica
ja mislim da bi baš sve vodeče političare trebalo pitati za mišljenje o presudi u slučaju-memić--a e moliti ih da ne daju izjave......kakvo je ovo došlo vrijeme,ove nazovi pametne glave sve rade naopako---za koga-za duboku državu-očito je-----milioni se uzimaju narod se žrtvuje i prosipa im se laž