Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milan Tegeltija nije znao sta mu njegov kum radi iza ledza... Spasimo Milana od nepravde.
Bit ce onaj koji vlasti najviše lize dupe...
Svaki ponuđeni je dio SDA mafija i Burzićkin poltron. Duže će trajat izbacivanje kadrova SDA iz sistema nego evolucija čovjeka.
Odose ovi dodikovi i covicevi tužioci,svi dobise tuzbe pa ce ako bogda i presude(zatvor)a onda na red dolaze somovi kapitalci tj njihovi mentori kojima oni bili sluge za prikrivanje kriminala na visokom drzavnom nivou
Samo da ne bude kao predhodnik/predhodnica jer nam je sudstvo u PM, a čini mi se da su svi oni dobro uvezani, pa mislim da se ništa promijeniti neće. Konji/Kobile će se potkivati i dalje.
Dajte nekog iz srpskog narod malo ih je na pozicijama FBiH.