Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što bi reko' Zika ,,ova ružna ptica ovdje'' :)))
Nema posebne neke razlike između policajaca i tužilaca. Iako mu je ime Oleg pripadnik SDA pravosudne mafije, te je vjerovatno njuškao po dvorištu neke druge tužilačke mafije. Tvrdi da je u odgvoru dosatvio i ime tog tužioca. Inače Čavka je kriminalac koji je NEDOSTAVLJANJU kantonalnom sudu u Sarajevu origanala dokaza omogućio oslabađanje Bičakčića i Brankovića, čime su isti oštetili FBiH za 300 000 KM koliko vrijedi Brankovića stan. Inače, Fadil Autoput sada te stanove PRODAJE !!
Kako kaže ona narodna: vrana vrani oči ne kopa...
lud zbunjen i nevjerujem da medzu njima ima normalan
Može kod nas sve.. :)
A sada pritvoriti tužioca iz Sipe koji je podigao optužnicu.
Nisi svjestan koju kolicinu neznanja si pokazao u jednoj recenici
znaci bio Cavka u pravu za sve sto je napisao
Bravo Čavka! Cuvaj svoj život a sve je jasno ko Dan da pravosudjem vlada marija. Incko i medjunarodna zajednica su saucesnici do konačne rasturacine BiH u koloniju.
Hahaha. Čuj "do konačne". Mi smo gori od kolonije. Koloniji se s' vremena na vrijeme zamažu oči. Ovdje ti u lice kažu da si roblje. A mi u glas "HVALAAA".
ho's ti krasti mobitele oleze :)))
uhapse i klosara koji djeci otima mobitele i puste ga da i dalje otima mobitele,sto bi to oleg bio iznimka.
Imamo zakon o zaštiti zviždača, pa makar to bio državni tužilac Čavka ! A krivična istraga može samo biti pokrenuta radi rodbinske veze KArabagovića i tužioca Čampare, tužioca za TERORIZAM , dosad jednog jedinog ,koji je jedino mahao vehabijama na odlasku u Siriju !