Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VSTV rak rana ove države. Dok su na vrhu Gordana Tadić i Tegeltija nema nam spasa. Hoćemo njihovu smjenu.
@kIixHR os ti ku.ac suv.
OVOM KORUMPIRANOM VSTV-u TREBA PRESTATI UPLACIVATI PARE ZA PLATE DOK GOD NEMAJU ETNICKU ZASTUPLJENOST KADROVA PO POPISU IZ 2013, TACNIJE DOK BROJ BOSNJANA NE BUDE U SKLADU IZ POPISA 2013.
@gooUser1599047640 A I ODLUKE IM SE TREBAJU PRESTATI UVAZAVATI OD STRANE BOSNJANA!
@gooUser1599047640 SVE ONE CLANOVE VSTV, SUDSTVA, TUZILASTVA BIH KOJI NISU POSTOVALI ETNICKU ZASTUPLJENOST U SVIM TIM INSTITUCIJAMA I KOJI SU IMENOVALI POSRBICE I POHRVATICE ONDA KAD SU MORALI IMENOVATI BOSNJANE, TREBA IH SUDSKI PROGONITI KAO PSE I STRPATI U DUGOGODISNJI ZATVOR. OVO RADE SA NAMJEROM I ZATO TREBAJU SUDSKI ODGOVORATI, SAD ILI KAD NE BUDU NA FUNKCIJI. A DOCI CE VRIJEME KAD CE TE U CUZI BITI ZBOG TOGA.
Sedamdeset godina čovjeku pa nova pozicija pa zar su svi mlađi otišli u njemačku da Bog dragi sačuva sve nas a oni se čuvat valjda znaju
Osman Mehmedagić je Tito bagro SDA-botovska
Pravosudje nek se stidi svog postojanja dok je na slobodi Dalida Burzic i ostala svita koje placaju kriminalci.ubojice .
Sa fakultetom u sami vrh pravosudja, aplauz. Gdje trebaju da sjedi magistri i doktori nauka za njih to mogu i sa fakultetom... Jos jedan vid uhljebljavanja
Po kojem osnovu je bivši ministar MUP-a Katica vraćen u VSTV bez konkursa? Valjda mu preporuka to što je prije tu radio, šta li?
MALO STATISTIKE. I PORED DEFICITA BOSNJANSKIH KADROVA U SUDSTVU BIH, OVA KORUMPIRANA I KRIMINALNA ORGANIZACIJA POSRBA I POHRVATA JE I DANAS IMENOVALA DEVET (9) POSRBA I POHRVATA NA NAJVISE FUNKCIJE I DVOJE (2) BOSNJANA, KOJI IM INACE POKLANJAJU PARE ZA PLATE JER MANJINE POSRBLJENE I POHRVACENE UPLATE 24M% SVIH UPLACENIH POREZA ZAJEDNO.
A gdje su maske, a zatvoreni prostor, a distanca???
@Sotona1982 Fotka je iz arhive, piše Vam
Kad se trazi sposobnost iskustvo i znanje onda SDA nema tu sta da ponudi.