Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prezime glavne tužiteljice "Amidžić" je zaista adekvatno za borbu protiv nepotizma
jos jedna strucna i dobro potkovana...
Koji je ovo kriminal i korupcija
A gdje su Srbi u TK?
LJUBIC stiti privatizacijske tajkune !
Ne znam kako se moze govoriti o dobrim rezultatima ako je prosli glavni tuzioc USK u pritvoru i ceka sudjenje za korupciju u radu.
OSCE treba da raspusti kompletan kadar VSTV isto kao sto se maligno tkivo odstrani sa organizma, postavi sudije iz EU i pocne sprovoditi pravo, odnosno pravdu.Kakva demokratija, ovde to znaci anarhija.
Fadila Amidžić koja je i do sad obavljala tu dužnost pohvalila se rezultatima tužilaštva, iako još niti jedan ozbiljan kriminalac sa USK nije fasovao robije ! Od oslobađajućih presuda preko nagodbi sa političkim kriminalcima, do nepokretanja postupka za traženje sexualnih usluga političara za oosao, i slično. Svaka čast !!
sad kazu na Nova BiH da nije ovaj u Tuzli izabran da je napustio sjednicu ljtut. ko koga ovdje?
Pa koliko imamo Tužioca ??ko da smo Kina...........
@gooUser1553187754 Puno vise od Kine imamo. Svaki kanton u prosjeku 7. Plus visi nivoi pa racunaj.
Samo da ne bude Amidzi( c ) show .....
Ja sam urednik klixa. Je*em sebi mater. Pravda za Milana.
Ja sam urednik klixa. Je*em sebi mater. Pravda za Milana.