Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da radite svoj posao casno i posteno niko vas ne bi spominjao. Ovako je jasno da ste pod politickim uticajem i da vas iz tog razloga konstantno prozivaju.
Kolko je tesko skontat....ljudi stranacki zadojeni...boje se guzici jer se narod sve vise i vise dize. Nije ni donjih vise...nego onih koji su ih postavili. Sad se malo prepali.
kako da ne prijetimo ?? banda ste..
Velika ste govna a ne VSTV......doci cete i vi nared kad zazivi pravna drzava vi ste bnda politicka zajedno sa politicarima....doci i vama kraj
ma ko mi...ja sam narod