Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahrudin Radončić na aparatima...
Milan Tageltija po twiteru objavljuje da je bio kapetan VRS-a
Plače li Milan Tageltija Milanokio???
ELENA CAUSESKU bila je rumunska političarka i žena diktatora Nikolaja Causeskua.Zajedno sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj.Ljudi su gladovali te im je bilo tesko i tokom zime kada se nisu imali čime grijati.(Pad 4x kompanije za uzimanje MARZE/PLIN od 65%!!!) Zvuci poznato??
Što su veću diktaturu Zivkovici provodili, to je stanje u državi bilo gore. Zbog toga će narod podignuti veliku revoluciju zbog koje će Elena ,Nikola i njihovih 300 razbojnika zavrsiti na dugogodisnjoj robiji ili izbjeglistvu u Tursku! Btw ide i Covic, ako se neko pita...sluuucajno! Sretno nam svima!
No bračni par Causeku nije mario uopste za to i na televiziji su prikazivali kako u Rumuniji narod živi u izobilju što to nije bila istina. Elena je zahvaljujući svom mužu stigla do visokog političkog položaja...(Zvuci poznato?!?)
@Dunjalucki..Ono kada se hobotnica raspada na proste faktore...lajk sugradjaninu LAJK!!! Najhitnije podjeliti sve ostale stranke u jos manje, zasto? taman da se ishmekaju redom izmedju sebe...evo sad znamo da campara ima 17 apartmana, sto sugradjanin, koji je inace pripadnik CDA krimigenga, tvrdi.Uzmemo li da je istina, onda je DOBRO sto se desava raskol.Kujac bi mi ikada saznali da nema insajdera.Dobices moooozda i IMUNITET, vidjecemo.Sretno svima !
VSTV BiH imenovao uhljebe pravosudnih funkcija' eto ispravio
U grupama po 5 osoba sa razmakom od 10 m, kolona je duga 7.5 Kilometara.Koliko je osoba ukupno na pohodu za spas prema Poljine Hills???