Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je nesto sto je zaista hvale vrijedno, nakon toliko godina da docekamo otvaranje vrtica, svaka cast.
Projekat od velike važnosti. Načelnik opet nije zaboravio ni naše najmlađe.👏👏👏
Još jedno ispunjeno obećanje. Bravo načelniče Ajnadziću. Jedna od rijetko pozitivnih osoba na našoj političkoj sceni.
Predivna vijest za roditelje i mališane. Vrtić je prelijep. Bravo za načelnika i njegov tim.
Prateći rad ovog čovjeka od kada je postao načelnik naše općine mogu zaključiti da ni jedan prijašnji načelnik nije bolje vodio opštinu od ovog čovjeka. Općina nikad nije bila uređenija i ljepša.
Doprinos u rješavanju problema vrtića. Načelnik je opet ispunio svoje obećanje i to pred polazak djece u vrtić. Kao i uvijek ispunjeni i rokovi i očekivanja. Bravo Ajnadziću.
Divna vijest, novi stari vrtić opet otvara vrata za mališane. Još jedno u nizu ispunjenih obećana načelnika Ajnadžića. Bravo načelniča.
Lijepo je procitati da se ulaze u predskolski odgoj kroz i kvalitetne projekte i da se postepeno rjesava problem nedostatka obdanista.Djeca ce vjerujem biti jako zadovoljna i rado provoditi vrijeme u ovom savremenom vrticu.
Ovo je znacajan korak u povecanju kapaciteta vrtica u gradu kojim ce se stvoriti vise mjesta i smanjiti liste cekanja i prebukiranost drugih vrtica,svaka cast svima koji su ucestvovali,pogotovo Opcini Centar zahvaljujuci kojoj je ovaj vrtic ponovo vracen najmladjim sugradjanima.
Jako dobar projekat,potreba za ovakvim objektom na ovom podrucju je ogromna i izuzetno mi je drago da ce vrtic jako brzo biti stavljen u funkciju i da ce malisani imati priliku da borave i kvalitetno odrastaju u jednoj ovakvoj ustanovi.
Ovaj nacelnik daje maksimum maksimuma u svaki projekat, ali ovaj je posebaan. Poseban nama koji godinama cekamo, tražimo, molimo, i jedini koji je imao sluha za nas i mase potrebe je Ajnadzic!
Onaj koji zeli da vidi dobro-on ce u svemu vidjeti dobro,ko ne zeli-on ce uvijek naci mahanu.Ne znam sta lose moze biti kada je rijec o necemu sto donosi dobrobit svih nas?!?Evo dajte mi neko dobro objasnjenje ti 24 casa,antibote,zanovijetalo,crveni brigaridu i slicni-kvalitetan dokaz zasto nesto ne valja pa da vidimo vas sveti nacin razmisljanja.Sve to pisu iste osobe Denis Challenger i njegov mentor Zvonko Bosnjak,imaju podrsku i botova NiP-a jer je Konakovic taj zanat ispekao u SDA.
Zasigurno jedan od najboljih projekata koji je realizovana posljednjih godina, izuzetno koristan za gradjane Opcine Centar, tako i za gradjane grada.
Pa zar su stokilaši hljeba ti sjeli na ove minijaturne stolice za dječicu?!
UUU jaki li su ovi Denis Challenger i Dino Konakovic smradovi sto su se nakotili tipa Antibota,24casa,crvene brigade i slicnih mamlaza.Prvo je bilo da nacelnik Ajnadzic nece dobiti izbore 2016te godine-PA DOBI,pa je bilo nece mandat izdrzat,kao doci ce mu da ga hapse-PA IZDRZA MANDAT I JOS NAPRAVI REKORDE KOJE NIKO NIKAD OBORITI NECE,sad imate pricu o nekakvim revizijama satro nakon izbora-PA JADNI LI STE OPCINA IMA HEM SVOJU REVIZIJU HEM REVIZIJU I TE REVIZIJE I SVE JE C I S T O.POY