Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neodgojeni roditelji=neodgojena djeca! Šta očekivati!????
Sve ide iz kuće.....
sad se kenja o vrsnj.nasilju, pa toga je uvijek bilo... stariji mlate mladje i nesposobnije .. sad se docepaju ove organiz love i kenjaju al ajd neka
Trebaju se djeca posmatrati pa izdvojiti one koji su siledzije od onih koji su normalni, i staviti ih u razlicite skole. To je prvi nadznak cime ce se u buducem baviti, i bolje je ne trositi vrijeme ni njima a ni uciteljima, odmah u efektivne studije pametnu djecu, a siledzije neka ostanu kuci i prave te probleme svojim roditeljima dok ih roditelji ne nauce da to ne rade.
Danas- sutra dijete ce mi krenuti u skolu, iskreno bojim se kako ce biti kad dodje vrijeme zato. Koliko god se trudili da odgojimo pametnu i postenu djecu nadje se neki zlostavljac kojeg roditelji zanemaruju i kojeg nicemu nisu naucili da maltretira druge. Sjecam se svog skolovanja i onih koji su nas ugnjetavali. Nazalost takva agonija se nastavila i u srednoj skoli. Ali licno mogu reci da su djevojcice puno gore od djecaka. Ja cu svoje dijete nauciti da se brani od takvih!
@offside2503 najbolji nacin da se smanji nasilje u skolama mozda bio da u toku nastve u skolskom dvoristu bude skolski policajac!!!1
Opasni momci sa sarajevskog asfalta.
Odkud im za droge kad mnogi nemaju ni za sendvica. Mrs u PM
Sve su to roditelji krivi!
Je li ovo udruženje "guli" lovu od federalne ili kantonalne vlade. Udruže se po dva tri mediokriteta, odrze koji seminarčić, najčešće po školama. Ubere i direktor škole koji dinar.Dobiju za projekat 5000 KM. Potroše 200KM. A ostalo u svoje džepove. Niko ne kontroliše kako troše lovu.
Onaj osjecaj kad si sladak a muskarci ti se smjeskaju 😬
Jel vam krivo rugobe