Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kuknjava ; ne valja nam toplo,hladno,kišovito,smog ,bez smoga. Svi drugi krivi za naše stanje,a nikad više stvari nije bilo dostupno običnoj fukari i neradnicima. Izvinavam se pojedincima koje život ne mazi i baš im ne da nikakvu šansu da isplivaju u životu i koji jedini realno imaju razlog da kukaju.
Gledaj torbice, mogo’ si je pod bradu privući
Ja ne znam o čemu pričate. Ljeto ko ljeto, skuha se i to je to.
Pa.ljeto.je sta je.to.cudno.!
pa.Ljeto.je nece biti 20.stepeni 0d kako se onaj Sladic Duloks ufatio.prognoze nama.je nenormalno.kad je preko.ljeta 30 stepeni
Imate bazene na bentbaši.
Ništa ekstremno nije dobro za zdravlje. Pa i životinje se sklone od vrućine.
U Mostaru vec klime po citav dan rade
Dobrodosli na Klix: Svaka informacija koja ima veze sa naukom se smatra prepadanjem naroda. Srecom, imamo par narodnih heroja koji ce svojim "kakve vrucine ba?!" komentarima da odbrane svoj narod i time udju u historiju. Skidam kapu!
ako nije korona, onda je neki alarm. elem, uvijek nas treba biti strah necega. ljeti je vruce, a zimi su minusi... zamislite! moja preporuka: zahebite sintetičku odjeću generalno i ganjajte pamučne i ostale prirodne materijale. nema ništa gore nego kad je zvizdan i neko se spakuje u plastiku...
LG, Haier, Daikin, Mitsubishi, Bosch, Vivax, Tesla, Toshiba, Fujitsu, Gree...
Napravim kafu i zalegnem u kadi ljepota hahah
nisam čorape promjenijo ima hefa dana
Samo prži, lakše se rashladiti nego ugrijati.
hoće sad biti dobrih komentara po kliksu kad još više upekne
Treba vani sad kad je najgore, kasnije ti lakše bude.😂