Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja vojske i sprdacine, nemaju za hrane vojnicima na strazi u glamocu i sl. kako treba i oni bi da odrze nesto.... kurca i drzave de vise pocistite ispred avlije pa onda nesto pravite
Takmičenje "najbolji ratnik"??? Najbolji vojnik i najbolji ratnik su dva različita pojma, jer najbolji vojnik ne mora biti i najbolji ratnik. Najbolji vojnik se dokaziva u miru na takmičenjima, a najbolji ratnik u ratu bez takmičenja.
Nekada su braća Turci bili "najbolji muslimani" ali je štafeta sada pripala Bošnjama. Dok jednom ne smrkne - drugom ne svane...
Hrvatskoj i Srbiji terentna vozila, helikopteri itd, a Bosnji verbalna podrska u stilu "drzite se".
Godina 2012: Vojska Srbije dobila 21 "hamera" iz Amerike Godina 2013: Amerikanci poklonili još četiri hamera Vojsci Srbije Godina 2016: Ameri poklonili vozila Vojsci Srbije Godina 2017: Vojska Srbije dobila devetnaest novih američkih borbenih vozila "hamer" Godina 2017: Obavljena je svečana primopredaja pet motornih vozila koja su donacija SAD, saopštila je Vojska Srbije.
Amerikanci su Hrvatskoj poklonili 19 helikoptera Njemci su Srbiji prodali 5 i poklonili 4 airbus helikoptera Amerikanci su Hrvatskoj poklonili 2 Black Hawk helikoptera A Bosnjo? Bosnjo "saveznik" dobije verbalno podrsku, "izdrzite".