Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne do Bog da ste izasli zbog cijena goriva
NISU NI GEJEVI IZAŠLI ZBOG CIJENA GORIVA
Kupovina respiratora, direktorica s upitnim skolovanjem, smrt velikog broja gradjana na tim respiratorima, gorivo skoro duplo skuplje, ulje duplo skuplje, sve ostalo skocilo za min. 20% , sud i tuzilastvo kriticni, korupcija, toliko smo ofirni da nas ni preko reda nece u Evropu... Sve to presjedimo kuci...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nisam za paradu, medjutim, fascinantna mi je brzina formiranja antiprotestne setnje. Nit ulje, nit grijanje, nit gorivo, nista nas ne dira, ali ko sa kim spava je najbitnije u BiH.
baš vala
Žao mi je ljudi koji uopšte mogu da mrze.
Vidi se po FACAMA, sve rođeni SARAJCI
Cuj kontra skup, skup debila
na ovo samo djeca izlaze i tinejdzeri koji su pedercine zbog trenda i oblace se ko sektasi iz hastahane bruka da ovo pustate gradom da hoda dok neki apeluju za svoje dijete za operacije vi finansirate pedere koji nam sire bolescuge i suge fuj.
Hvala bogu, normalan sam.
Sve je ovo palamudjenje bez konkretne akcije. Cisto zamajavanje. Cuj kao protest, a odrzava se prije povorke i kilometrima daleko. Tanko je to sve.
Fuj jesu odvratni, dovoljno im samo seljacke face ove vidjeti i bradice.
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
i jedna i druga strana bolesna....i parada i ovi sto bojkotuju....i jedni i drugi mimo onoga sto nam vjera propisuje....
zatucani mamuti
A da izadjete na ulice napokon radi nečeg što lično utiče na vaš život ?
Izaci sa porodicom,djecom,svi,buducnost je u porodicnim vrijednostima a "oni" i zele da porodicu uniste i tradicionalne vrijednosti!
Svi vi što vas dotiče parada i smeta vam znate samo ovo: vi ste homoseksualci koji sebi to negirate i jadne te žene s vama. Tačka!
Ti si garant ili pušač ili lizacica. Dotiče nas odvajanje novca za pederluke i umne bolesti, bolesnici.
Jao ovih hetero bijednika a zapravo skrivenih homića, nemaju pametnija posla nego kontru ljudima što traze svoja prava? E bijedo, a kuća ti gori pa ne protestuješ? I jest sramota biti takav muškarac, mrš.
Ti si garant ili pušač ili lizacica. Dotiče nas odvajanje novca za pederluke i umne bolesti, bolesnici.