Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovo su oni sto se motaju po korzu, sve kontam neka nasa ciganija kad ono ni manje ni vise nego - Vranjani. Ujedno i pokazatelj da je Srbija ipak u jos vecem qrcu od Bosne.
placaju li porez ???
Lagano Nalevo krug i MRŠ U s.r.b.i.ju!!!!
Jest jest ...čudno vrijeme.A Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!” -Bosna danas !!
nek idu sta drugo radit,kad dodju na svadbe ne mozes im naplacat,pjesma im traje pola minute a hoce 10,21 eura,mrs u srbiju...
Ma treba te srpske trubače vratiti odakle su došli.
molim sve papke iz drugih gradova da ne komentarisu Tuzlu, jer to je bila najveća slobodna teritorija u agresiji, ima vlast kakva je takva je(mogla bi biti i druga stranka osim SDP u Tuzli), a da ima ovih ciga po gradu koji ne samo da sviraju , vec i kradu i prose ne kazem za ove direktno ali ih ima i to treba rijesiti zakonom ili odlukom o komunalnom redu
sami se drsko namecu... a Tuzlaci kulturni pa sute...
Pa ovi ce znaci svirati u Vivi u petak navece,jedva cekam:)
Ne kaže se Vranjani, već Vranjanci, a žene su Vranjanke. Malo pismenosti gospodo urednici.
mrsh odake ste dosli yebo vas bregovic a i vi njega
Treba ove Srbe oćerat, kradu nama domicilnim Ciganima poso + šire zadah Smrdije ulicama mirisne Bosne!
Zato vam je pravo vrijeme da se vratite u Smrdiju.
Kod nas barem ljudi mogu nešto zaraditi. U Švecku kad ukinu gotovinu šta će onda ulični umjetnici.
to vranjane Srbine
Idite fino gore pred zgradu penzionisanim borcima i njima svirajte , oni su u k**cu.
MALO OVIH NAŠIH CIGANA, JOŠ ĆE NAM SE SVALITI SVI OVI KOSOVSKI, MAKEDONSKI I SRPSKI CIGANI..