Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaoooo pogledajte sa Vranicem Ademir Spahic,onaj sto je godinama uzimao lovu po 20000KM za zaposljavanje u KCUS.Kafanski svirac doskolovan preko Mesihovic Šanke.Povracam.Morali su mu svi nositi lovu u Dandy.Med tehnicar koji je kupio cetvorosoban stan na Breki
Pa ja.U Sarajevu Vranic ne radi svoj posao-njegovi koalicioni partneri ubili djevojcicu od 2 godine.Nista poduzeli.Ološ najgore vrste.Neradnik i neznalica.Fuj
U Livnu na prste nabrojati omladinu. Sve starci, mladez vanka. OSTACE samo veci centri Manja mjesta su vec nestala
A prelijep grad, čist zrak i voda, morska obala sat vremena od Livna, skijalište na Kupresu pola sata. Tuga ga vidjeti sablasno praznog, u vrijeme praznika potpuno je drugačija situacija i tek tada vidiš koliko je ljudi otišlo vani.
Najbolje rješenje za ovo stanje je vezati se za vece gradove. Lupam zivjeti u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Zenici i uvezati manja mjesta do 100 KM od udaljenosti od veceg centra .Lupam, zivjeti u Sarajevu, a imati vikendicu ili kucu u selima ISTOCNE Bosne, obrađivati zemlju, vocnjake itd. Foca, Visegrad, Rudo, Kalinovik, Sokolac, Pale itd nemaju se gdje osloniti na veci centar, nego na Sarajevo, Beograd im daleko, Podgorica isto daleko.