Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdrzao je Stari i gore :)
Sta doticni Kroat zna sta je kultura...
@dervo.finci a ti po slici das zakljucit da je hrvat , valjda muslimani i srbi nemaju para da vozaju seate
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ništa novo i kod nas u Konjicu bilo je pokušaja preko naše stare Ćuprije, dok je pokušaja prelaska iste motociklom izvršeno nekoliko puta. SELJAČINE ZA VOLANIMA I NA MOTORIMA. Većinom su to djeca Sda voždova iz Konjica i Mostara ćaće im sve pokrali pa im kupili dobra vozila da se seljački ponašaju
Cojk zaluto.
Nije mu Mimar Sinan babo.
skoći ću ja sa starog mosta
Joooj pa sta je odmah... nije covjek vidio da je 500m vozio pjesackom zonom... malo se zabunio...
http://www.kurir.rs/region/bosna-i-hercegovina/foto-sta-ce-reci-unesko-kolima-krenuo-preko-starog-mosta-u-mostaru-clanak-2078543. Zašto se krije da je Turčin vozač ovog automobila?
Vec kad ga je naguzio na most papak, trebao je i skocit.
Papak vrati se na planinu s koje si siš'o...
'ta će on vozit po starom mostu...!??
pokusao?
PAPAK
Pa gdje su Stupici ? Ja budala. Nije vozač kriv, već grad
Mi vake godine imamo promjenu ploča na užem jezgru centra Sarajeva i bašćaršije OD KAMINONa, aovi Msotarci nadigli dreku radi malog Seata u pješaćkoj zoni. I to mi je neka vijest ! KAd krene kamionom natovarenim građevinskim maetrijslaom za nadziđivanje hotel u zaštićenoj zoni UNESCOA e onda nam se javite !!! :))))))
"nesavjesni"?? valjda retardirani
ja mahnita covjeka! ovo il je pijano il dobro bezobrazno!
Nek samo olimpjiska borilišta n Bjelašnici nisu pod zaštitom. ENO ČOVJEK PORED CILJA OLIMOJSKE STAZE PRAVI PET ODVRATNIH HOTELA I TRAŽI OD KANTONA DA MU IZGRADI ŽIČARU OD 16 miliona KM. Najmanaje ! Nikakava dozvola nikakav priključak na kanalizaciju jer je niži od svake A BOGAMI NIGDJE NI POLICIJE :))