Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj dijasporac je čisti primjer da seljak može otići i na kraj svijeta al on ipak ostaje seljak ne seljak eć seljačinaaaaaa!
Posto onako 2 put godisnje podjem sa autom u Austriju (inace preferiram avion,iste pare manje vremena) :) samo dapitam ove papke iz dijaspore derul tako gorepo autoputevimapo Austriji,Slobeniji ili Hrvatskoj?? U Hrvatskoj predji 160 kmh presretac se stvori ispred tebe u roku od 10 min. U Sloveniji isto,kazne su preko 500 eura cak i oduzimanje vozacke na licu mjesta. Dalje, u Austriji imaju \"tracking control\", sto znaci da ako dionicu autoputa predjes za krace vrijeme nego sto je to normalno imas lijep portret koji ti posalju kuci (u cijelu EU) pa da vidim ove siledzije kako se gore k...ur..ce.
joj ako se ikad dokopam Slovenackih brzih cesta auuuu ,joj dace bog , e to je cesta a i drzava
pushite nam ga vi i vasih 20 kilometara puta i ona karina od ceste od kaknja do broda. nego sta cemo nego vozit brzo, ako patrola zaustavi 20 markica i to je to. siguran sam kad i vi mognete jednog dana izaci iz federacije sa vasim pasosima da cete garit vasim dvojkama po nasim cestama po sloveniji i austriji ne brinuci za kamere.
svaki pilot ima svog dvojnika u sleperu ili traktoru,,pozz za commija ;)
Eto nek vi vozite po propisima. Kako bi ste samo vi divljali da znate da cete proci nekaznjeno?
kao prvo jes da vozimo malo brze ,al bez ugrozavanja ostalih ucesnika u saobracaju.kad ste vidjeli auto iz dijasp.da se prestrojava bez zmigavca?kad prestize,u sekundi je ispred drugog auta.na putu brod- sarajevo,hoce levat da me prestize u naseljenom mjestu,na otvorenom ima mahanje,posto u naselju postujemo brzinu ne zbog love,vec zbog opste kulture,nema trotoara a puno pjesaka,priljepi mi se levat,pa bez migavca kako izleti tako i utile ispred ,da cak moram kocit.usput za ove gore zbavio sam novi BIBI
I sam sam bio svjedok te vrste saobraćajne nekulture stranca, bolje reći podcjenijavanja i nepoštivanja zakona ove zemlje, na putu od Doboja prema Zenici, kada u Brankovićima vozi blizu 100 km na mjestu Zovkine benzinske pumpe.
popusite nam ga :))) hahahaha
Treba im oduzimati automobile na granici kada budu izlazili iz drzave, ili praviti potjernice za svikim sa stranim i diplomatskim tablicama
i treba ih sve odreda kaznjavati jer je to isto stoka s lanca pustena kad ovdje dodju toliko bahato i bezobzirno nevjerovatno...
I nek se kurce, jer imaju. I kurce se na svom sto je i njihovo kao i tvoje. Poceshi se ti nama tamo gdje te najmanje svrbi.
Redovno plaćaju piće policajcima i zašto bi ih bolio džon za tim,dovezu i motore na prikolici da se kurče po najprometnijim ulicama tih gradova,čemu čuđenje.Kao da vi novinari pišete iz,ne znam odkuda,OK vi ste iznad ljudske pameti,jbo vas vaš kurčev fakultet,jača je moja gimnazija od vašeg faxa,još imam fakultet plus.Jbo vas onaj ko vam dade diplome, pogotovo onaj ko vas zaposli.