Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj sad recite da policije ne radi svoj poso 😂
U večerašnjoj epizodi SDAFekaliShow-a gledajte: 1.) Vlasnicima vozila zaglavljenih u snegu pisane kazne za nepropisno parkiranje. 2.) Redukcije vode, redukcije vazduha, ali zato - nema penzija. 3.) Trudnici u sarajevskom pozorištu naplatili dve karte.
@sae540 eeeee, ovi skijasi vozaju na slick gumama, sta ce njima lanci. Krene na planinu, u vikendicu, potjera auto dokle moze, kad vise ne ide hadzija parkira pored puta i onda ujutro kmeci za kazne. Ma nema ba, NAAAAJGORA BAGRA zivi na ovom prostoru, najgora!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
otiso da ejbe pa mu prisjelo...
Zagradili kontenjere i sad keiva policija.
Ako je pravi turista dosao onda se ponaso kako treba a nasi hoce ispasti face i nek su ih kaznili..vidim kod nas nece svoje dvoriste ocistiti sta pricati dalje..
Pitanje za novinare.Gospodo draga zašto vi prije svega objavite vjesti o kojima nemate pojma. Upalite auto pa dodžete na lice mjesta i vidite svojim očima suštinu problema.Ova nadobudna gospoda koja parkira vozila,evo i sada su parkirana i mashala imaju zakacene kazne ,mislim da policija treba još još češče to da radi.
Cija je greska sto su zaglavili u snijegu? Drzave? Ne bi rekao, njihova je greska sto voze golfa bez lanaca po snijegu. Ako zaglave i treba ih kazniti.
ha ha koji crnjak
Vozilo pored ceste nije zapelo vec je parkirano. I treba ih kaznjavati.
Nek' je. Treba papke nauciti pameti, to bi po stazi autom vozilo da mu dozvolis. Ides na planinu, dobre gume i lanci obavezni. Ti se dosao kurciti, vidio ne mozes dalje, ma ko ce se vracati, deder ti zakljucaj i ostavi, koga boli briga sto ce drugima smetati..
btw. Imas fino parking na platou, bujrum plati i ostavi auto al' daleko gospodi hodati. Bolje ostaviti na glavnom putu za eko fis auto pa zakcriti put da niko nigdje ne moze.
Lanci obavezna oprema na planinskim prevojima, s lancima se moze svugdje ne znam kakav snijeg i led da je. Prema tome sto idu na planinu nespremni njihov problem. Bravo za policiju.
jesul krivi sad teretnjaci sto se mala auta zaglavila ?
Pogotovo se lijepo "zaglavio" ovaj sto je blokirao prilaz kontejnerima
Realno pogledajte papka koji je zagradio kontejnere !!! Nije mi draga policija a pogotovo policija koja pise kazne.. al ono papku bi i ja s' merakom kaznu napisao !!!
banda im pobi kolege i niko nista a poranili narod jb na jutru
Skup im vikend izaso...
Policija inteligentna
jeste. kako policija može doći autom a oni ne mogu autima odatle. misterija
ko god nosi uniformu nešto mu fali
Policija je samo radila svoj posao 😂😂